Nove pobjede

Odličan vikend za stolnoteniski klub Mostar

Serija pobjeda je nastavljena na jednom od najtežih gostovanja, gdje su prvo u subotu aktualni prvaci s 4:0nadigrali STK Kreka iz Tuzle, nakon čega su u Zenici nadigrali izravnog konkurenta za titulu, STK Mladost 4:1.
Sport / Ostali sportovi | 09. 10. 2023. u 09:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski prvi tim u sastavu; Luka Matković (kapetan), Lorencio Lupulesku, Dario Pejić i trener Toni Vranjić je nastavio pobjedonosni niz u petom odnosno šestom kolu koje je bilo na rasporedu ovog vikenda. 

Serija pobjeda je nastavljena na jednom od najtežih gostovanja, gdje su prvo u subotu aktualni prvaci s 4:0 nadigrali STK Kreka iz Tuzle, nakon čega su u Zenici nadigrali izravnog konkurenta za titulu, STK Mladost 4:1.  Kako se ove godine neće igrati play off, trijumf u Zenici ima svoju posebnu težinu. Nakon šest odigranih kola sa omjerom 6-0, STK Mostar čvrsto drži prvo mjesto. 

Sljedeći meč Premijer lige BiH je na rasporedu 4./5.11. gdje na domaćem terenu, u reprizi prošlogodišnjeg finala Play off-a STK Mostar dočekuju STK Banja Luku. Za prvi tim stolnoteniskog kluba Mostar još nastupaju Marko Šimunović i Filip Palameta.

Također drugi tim je u obranu titule Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine na turnusu u Goraždu krenuo s maksimalne 3 pobjede, gdje su redom bili bolji od STK Prozor Rama 3:0, STK Goražde 3:0 i STK Bugojno 3:1, te tako i ove godine nagovijestili borbu za prvo mjesto.

Za drugi tim nastupaju isključivo djeca koja su ponikla iz mostarske stolnoteniske škole; Marko Vučijak, Sandro Soldo, Stjepan Palameta i Tino Vučić.

Treći seniorki tim, koji je u sastavu: Luka Raič, Petar Raič i trener/igrač Željko Mandić, koji se natječe u Drugoj ligi Federacije BiH, je upisao pobjedu i dva poraza, dok je po prvi put i četvrti seniorski tim u sastavu: Luka Kovačević, Matej Zelenika, Mihael Livaja i trener/igrač Filip Lasić a koji  nastupa u Trećoj ligi Federacije BiH ostvario pobjedu i dva poraza.

Video: PODCAST SPORT CENTAR Toni Vranjić 

Kao i za drugi tim, treću i četvrtu seniorsku ekipu sačinjavaju isključivo najmlađa djeca naše škole stolnog tenisa, gdje svaki dan stječu stolnotenisko iskustvo koje je neophodno za stolnoteniski razvoj, uz iskusnog mentora, trenera i igrača Željku Mandića koji je dugi niz godina bio jedan od najboljih igrača Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Sljedeći turnus za Prvu, Drugu i Treću ligu Federacije BiH, je na rasporedu 19.11.2023.

Kopirati
Drag cursor here to close