Prošetali se ligom

STK Mostar II bez poraza osvojio Prvu ligu FBiH

Mladi tim koji je nastupio u Prvoj ligi FBiH zbog postojećih pravila ne može igrati Premijer ligu, pa će svoje mjesto prepustiti drugoplasiranoj ekipi STK Vitez.
Sport / Ostali sportovi | 30. 05. 2023. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi tim stolnoteniskog kluba Mostar u sastavu Željko Mandić (C), Marko Vučijak, Stjepan Palameta i trener/igrač Toni Vranjić je na posljednjem šestom turnusu Prve lige FBIH koji se održao u sportskoj dvorani u Bugojnu upisao nove tri pobjede te tako s perfektnim omjerom 18-0 uspio osvojiti Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

Prije posljednjeg turnusa, našim igračima je bila potrebna samo jedna pobjeda da osiguraju prvo mjesto, gdje smo u prvom meču s maksimalnih 3-0 bili bolji od STK Set iz Gračanice, ali su Mostarci i u sljedeća dva meča savladali STK Vitez 3:0 i STK Brotnjo Čitluk 3:2.

Kako je prva ekipa već godinama jedna od najboljih u BiH, koja i ove godine igra play off za prvak, mladi tim koji je nastupio u Prvoj ligi FBiH zbog postojećih pravila ne može igrati Premijer ligu, pa će svoje mjesto prepustiti drugoplasiranoj ekipi STK Vitez.

"Na početku sezone kada smo vidjeli kakve ekipe i u kakvim sastavima nastupaju nadali smo se i vjerovali da možemo biti blizu vrha tabele, ali da ćemo se na ovaj način, lagano prošetatiti ligom, te da ćemo na kraju biti prvi, to iskreno nismo. Naša prva ekipa u nedjelju 4. lipnja s početkom u 12 sati u našoj dvorani na Rudniku igra meč finala play offa protiv STK Banja Luka u kojem ćemo pokušati ostvariti pobjedu i početnu prednost. Podsjećamo finale se igra na dvije pobjede. Dođite i podržite nas prije polaska u Banja Luku", izjavio je glavni trener kluba i igrač Toni Vranjić.

Kopirati
Drag cursor here to close