18. uzastopnih pobjeda

Sinnera teško može netko zaustaviti

Osim što je ovo bila njegova 18. pobjeda zaredom, na tvrdoj podlozi ukupno 150. u karijeri. Tako je Sinner postao prvi igrač koji je stigao do te brojke rođen poslije 2000-te godine.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2024. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tenisač koji je u najboljoj seriji, ali i formi je Jannik Sinner. Talijan je još krajem prošle godine ostvario tri pobjede u Davis Cupu. Nakon toga je osvojio Australian Open, pa je otišao u Rotterdamu do kraja. Sada je svoju seriju nastavio u Indian Wellsu. Bez većih problema je prošao Briana Sheltona u dva seta 7-6(4), 6-1.

Osim što je ovo bila njegova 18. pobjeda zaredom, na tvrdoj podlozi ukupno 150. u karijeri. Tako je Sinner postao prvi igrač koji je stigao do te brojke rođen poslije 2000-te godine. Sljedeći protivnik je sve bolji Čeh Jiri Lehecka koji je sa 6-2, 6-4 nadigrao Grka Stefanosa Tsitsipasa.

Četvrtfinale su izborili i Nijemac Alexander Zverev 5-7, 6-2, 6-3 pobjedom protiv Australca Alexa De Minaura te drugi tenisač svijeta Španjolac Carlos Alcaraz koji je sa 6-3, 6-3 bio bolji od Mađara Fabiana Maroszana.

Kod tenisačica uvjerljiva je u svom susretu osmine finala bila prva igračica svijeta Poljakinja Iga Swiatek koja je sa 6-1, 6-2 svladala Kazahstanku Juliju Putinsevu, sljedeća suparnica bit će joj povratnica na Tour Dankinja Caroline Wozniacki koja je sa 6-4, 6-2 bila bolja od još jedne veteranke Njemice Angelique Kerber.

 

Kopirati
Drag cursor here to close