Ruskinja ponavlja Wimbledon

Rybakina u polufinalu

"Servis mi je sve bolji otkad radim sa novim trenerom. Uvijek je bio značajan dio mog arsenala, ali sada sam napravila neke promjene u tehnici i serviram bolje", mišljenja je Rybakina.
Sport / Ostali sportovi | 24. 01. 2023. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednica Wimbledona, Ruskinja pod zastavom Kazahstana, Elena Rybakina je u polufinalu Australian Opena. U četvrtfinalu je sredila Jelenu Ostapenko u dva seta 6-2, 6-4. Imala je neke svoje prilike Ostapenko (osam break lopti) ali ih jednostavno nije iskoristila.

Priliku da se dijelom vrati u meč Ostapenko je propustila kod 4-1 (dvije break lopte), nakon čega je uspjela doći do breaka na otvaranju drugog. Kod vodstva 2-1, tenisačica iz Latvije je ispustila četiri break lopte, nakon čega je počela polako padati. Rybakinu nije omeo ni jedan kišni prekid.

"Veoma sam zadovoljna kako sam igrala, uprkos pauzi zbog kiše. Mislim da sam je iskoristila na pravi način – kao svoju prednost. Sveukupno veoma solidna partija koju sam pružila. Mislim da sam nakon Wimbledona puno iskusnija. Servis mi je sve bolji otkad radim sa novim trenerom. Uvijek je bio značajan dio mog arsenala, ali sada sam napravila neke promjene u tehnici i serviram bolje. Ja jesam viša od većine igračica, ali mislim da i tehnika igra ulogu. U svakom slučaju, zadovoljna sam načinom na koji serviram", pojasnila je Rybakina nakon ulaska u polufinale.

Kopirati
Drag cursor here to close