Pucao u važnim trenucima

Rublev o svojim demonima

"Problem je bio što sam sve to previše želio i što nisam mogao da izdržim pritisak, a zbog svega što se dešavalo nisam samom sebi davao šansu da pobijedim" pojasnio je ruski tenisač.
Sport / Ostali sportovi | 15. 05. 2023. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andrey Rublev je do sada u karijeri osvojio 13. turnira u singlu, igra dobro i u konkurenciji parova, međutim, nedostaje mu jedan pravi rezultat, naslov na jednom velikom turniru. Uspio je ove godine uzeti Monte Carlo, međutim često je "pucao" u najvažnijim trenucima. Sedam puta je igrao četvrtfinale na Grand Slam turnirima, sedam puta je poražen. O razlozima "pucanja" Rublev kaže.

"Ti mečevi su za mene bili veliko razočaranje, a izgubio sam ih zbog sebe samog. Imao sam šansu da odem u polufinale, ali nisam mogao da podnesem to, pritisak je bio preveliki. Nisam mogao ni da igram, a nisam igrao zbog svojih emocija. Na kraju, bio sam mnogo tužan i trebalo mi je dosta vremena da se oporavim. Problem je bio što sam sve to previše želio i što nisam mogao da izdržim pritisak, a zbog svega što se dešavalo nisam samom sebi davao šansu da pobijedim" pojasnio je ruski tenisač.

Kopirati
Drag cursor here to close