Izgubila jeste, razočarana nije

Raducanu: Nisam imala neka velika očekivanja

"Ja sam mlada tenisačica koja je već osvojila jedan veliki turnir, pritisak imaju one igračice koje nikada to nisu napravile" rekla je Emma po završeteku meča.
Sport / Ostali sportovi | 29. 06. 2022. u 23:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije bio dobar dan za domaće navijače, barem ne na centru. Dva meča, dva poraza. Prva je stradala Emma Raducanu, pobjednica US Opena iz prošle godine.

Koja baš od tog turnira nikako da napravi jedan dobar rezultat, da potvrdi taj naslov. U drugom kolu Wimbledona je poražena od Caroline Garcije, Francuskinje 3-6, 3-6. Francuskinja je bila bolja, Emma je nešto pokušavala, stalno se vraća iz zaostatka ali nije išlo. Francuskinja je u Wimbledon došla sa naslovom iz Bad Homburga.

" Carolina je sjajna igračica, pokušala sam se nešto napraviti, ali je ona u trenutačno boljoj formi. Ja sam jako malo trenirala u posljednje vrijeme, možda sam u posljednjih mjesec dana imala nekih sedam sati aktivnog tenisa. Zato realno i nisam imala neka velika očekivanja. Ponovno igranje na središnjem terenu za mene je bilo stvarno pozitivno iskustvo. U ovom trenutku je za mene i ovo dobar rezultat jer sam prošla prvo kolo. Netko stalno priča o tom pritisku, ali ja taj pritisak ne osjećam. Ja sam mlada tenisačica koja je već osvojila jedan veliki turnir, pritisak imaju one igračice koje nikada to nisu napravile" rekla je Emma po završeteku meča. Prema najavama ona će se polako početi pripremati za US Open, Washington, Toronto, Cincinnati, bi trebali biti njeni turniri.

Kopirati
Drag cursor here to close