Svi su imali koronu...

Cornet šokirala izjavom

"Na Roland Garrosu je bila prava korona-epidemija među igračicama, ali nitko nije pričao o tome. Svi su u svlačionicama imali koronu, ali nismo ništa rekli…
Sport / Ostali sportovi | 29. 06. 2022. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuska tenisačica Alize Cornet šokirala je na konferenciji za medije na Wimbledonu. Cornet se dotakla novih problema sa koronavirusom, nakon što su Marin Čilić i Matteo Berrettini odustali od nastupa.

"Na Roland Garrosu je bila prava korona-epidemija među igračicama, ali nitko nije pričao o tome. Svi su u svlačionicama imali koronu, ali nismo ništa rekli… Barbora Krejčikova se povukla kad je objavila da je zaražena, ali zapravo su svi u svlačionici bili bolesni u nekom trenutku. Svi smo imali simptome, grebanje u grlu, temperaturu… Igrali smo dalje kao da je sve normalno”, rekla je Cornet pa dodala:

"Sigurna sam da je bilo puno zaraženih, ali je prešutan dogovor bio da nitko ne ide u medije s tim. Nismo se imali namjeru sami testirati i dovesti se u probleme. Vidjela sam neke cure koje su nosile masku, pretpostavljam da su znale da su zaražene pa nisu htjele širiti dalje."

Kopirati
Drag cursor here to close