U 42. godini

Preminuo nekadašnji hokejaš, dečko Aryne Sabalenko

Smrt je potresla hokejaški, ali i teniski svijet s obzirom da je Koltsov od lipnja 2021. bio u vezi s Arynom Sabalenko, drugom tenisačicom svjeta.
Sport / Ostali sportovi | 19. 03. 2024. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši bjeloruski hokejaš i dečko druge tenisačice svijeta, Konstantin Koltsov preminuo je iznenadio u 42. godini života. Koltsov je imao izuzetno bogatu karijeru s obzirom na to da je igrao za veliki broj klubova iz Rusije i Bjelorusije. Ak Bars Kazan, Spartak Moskvu, Severstal Cherepovets, Yunost Minsk, Dinamo Minsk, Salavat Yulaev Ufa, Atlant Moscow Oblast. Dok je kruna karijere bio izlazak na draft i odlazak u Pittsburgh Penguinse.

Igrao je za reprezentaciju Bjelorusije koja je napravila senzaciju u Salt Lake Cityju ulaskom u polufinale. Smrt je potresla hokejaški, ali i teniski svijet s obzirom da je Koltsov od lipnja 2021. bio u vezi s Arynom Sabalenko, bjeloruskom tenisačicom, koja je trenutačno druga igračica na WTA ljestvici. 

"S dubokim žaljenjem obavještavamo vas da je trener Salavata Yulaeva, Konstantin Kolcov, preminuo. Bio je snažna i vesela osoba, voljen i poštovan od strane igrača, suigrača i navijača", stoji u objavi.

Kopirati
Drag cursor here to close