Nakon smrti hokejaša Adama Johnsona

Istraga je ipak otvorena, jedna osoba privedena

Nekoliko dana nakon tragedije špekuliralo se u medijima o tome koliko je potez Petgravea bio sportski, u žaru borbe. Neki bili spremni ići toliko daleko tvrdeći kako je Petgrave mogao i drugačije reagirati.
Sport / Ostali sportovi | 15. 11. 2023. u 10:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kraju je ipak policija morala reagirati. Nakon tragične smrti hokejaša Adama Johnsona kojeg je na utakmici klizaljkom po vratu zakačio igrač protivničke ekipe Matt Petgrave.

Nekoliko dana nakon tragedije špekuliralo se u medijima o tome koliko je potez Petgravea bio sportski, u žaru borbe. Neki bili spremni ići toliko daleko tvrdeći kako je Petgrave mogao i drugačije reagirati. Prije svega ne podići toliko nogu u zrak.

Policija je potvrdila kako je istraga pokrenuta odnosno da je jedna osoba privedena, ali se još uvijek ne izlazi u javnost s imenom. Iako se naravno može pretpostaviti da se radi o Mattu Petgraveu.

"Provodili smo opsežne istrage kako bismo spojili događaje koji su doveli do smrti Adama Johnsona u ovim neviđenim okolnostima. Razgovarali smo s visoko specijaliziranim stručnjacima u svom području koji su nam pomogli i još uvijek pomažu u istrazi. Također nastavljamo blisko surađivati s odjelom za zdravlje i sigurnost pri Gradskom vijeću Sheffielda, koji podržava našu istragu koja je u tijeku", pojasnio je Becs Horsfall, iz policije južnog Yorkshirea. 

Kopirati
Drag cursor here to close