Rijeka

Petra Bandić viceprvakinja Hrvatske

Petra je tako pridodala još jedno državno odličje u svoju kolekciju i pokazala kvalitetu za predstavljanje Hrvatske na međunarodnim natjecanjima.
Sport / Ostali sportovi | 19. 10. 2020. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu i nedjelju 17-18.10.2020. godine u Rijeci je održano prvenstvo Hrvatske u karateu za uzraste U10, U12 i U14 na kojem je karate klub Zrinjski nastupio sa dva natjecatelja.

"Petra Bandić u kategoriji djevojčice U14 -54kg je ostala korak od najvišeg postolja i osvojila srebrno odličje. Odličan karate prikazan u svim borbama ali na kraju je nedostajalo i sportske sreće. Petra je tako pridodala još jedno državno odličje u svoju kolekciju i pokazala kvalitetu za predstavljanje Hrvatske na međunarodnim natjecanjima.

Trener Marko Opančar je izuzetno zadovoljan nastupom i prikazanim karateom uz naglasak na odličnu organizaciju turnira na kojem se posebno pazilo na potpunu zaštitu djece od virusa covid 19", priopćeno je iz Karate kluba Zrinjski.

Želimo napomenuti da se u Karate klubu Zrinjski Mostar vrši upis novih članova u školu karatea. Mogu se upisati sva djeca , ponedjeljkom i četvrkom od 18:30-20:30 u dvorani ekonomske/ elektro škole u Mostaru. Sve informacije na broj tel 063 332 055.

Kopirati
Drag cursor here to close