Grawe Energija Kup

Karate klub Zrinjski sa svoje tri članice osvojio 3 odličja

Karate klub Zrinjski Mostar nastupio je sa svoje tri članice i osvojio 3 odličja na jednom od najjačih turnira u regiji koji je protekle subote održan u Banja Luci.
Sport / Ostali sportovi | 04. 11. 2019. u 11:08 Bljesak.info
Održan sedmi Grave Energija kup

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karate klub Zrinjski Mostar nastupio je sa svoje tri članice i osvojio 3 odličja na jednom od najjačih turnira u regiji koji je protekle subote održan u Banja Luci.

Na karate 7. grawe Energija Kup nastupilo je u raznim kategorijama preko 1100 natjecatelja. Natjecatelji su dolazili iz 10 različitih država i 100 različitih klubova.

Marija Mandić je u kategoriji djevojčice 13 godina -49 kilograma osvojila srebreno odličje nakon nekoliko odličnih borbi i poraza u finalu.

Foto: PR / Karate klub Zrinjski Mostar nastupio je sa svoje tri članice i osvojio 3 odličja 

Marija je nastupila i u višoj uzrasnoj kategoriji kadetkinja -47 kg gdje je pobijedila zaredom u 4 meča da bi bila zaustavljena u polufinalu, a u borbi za treće mjesto je pokazala da je jedna od boljih natjecatelja na čitavom turniru i osvojila i drugo odličje ovog puta brončanog sjaja.

Odličnom rezultatu Marije se pridružila i Petra Bandić koja je u kategoriji djevojčice 12 god -45 kg osvojila brončano odličje sa prikazanim odličnim karateom.

Trener Marko Opančar je zadovoljan i rezultatom i prikazanim karateom uz konstataciju da uvijek može bolje.

U karate klubu Zrinjski Mostar još traje upis novih članova u školu karatea. Ponedjeljkom od 18:30 do19:30 i četvrtkom od 19:30 do 20:30 sati u dvorani Ekonomske/elektro škole.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 063 332 055.

Kopirati
Drag cursor here to close