Liga Hercegovine

22 odličja na ligi Hercegovine za karataše Zrinjskog

"Fantastičan završetak sezone sa srebrenim odličjem Dore Rezić na Balkanskom prvenstvu i za kraj 22 odličja na zadnjoj ligi ove sezone", kažu u Karate klubu Zrinjski.
Sport / Ostali sportovi | 17. 12. 2019. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 15.12.2019 godine u Širokom Brijegu je održano kolo lige Hercegovine u karateu u organizaciji karate kluba Široki Brijeg.

"Nastupili smo sa 30 natjecatelja i osvojili 22 odličja. Ovo je bio prvi turnir za čak 11 članova kluba na kojem su pokazali da se u klubu radi vrlo ozbiljan posao.

Fantastičan završetak sezone sa srebrenim odličjem Dore Rezić na Balkanskom prvenstvu i za kraj 22 odličja na zadnjoj ligi ove sezone", kažu u Karate klubu Zrinjski.

Zlatna odličja u svojim kategorijama su osvojili: Anđela Ćorić, Ivan Talić, Andro Trolić, Ena Opančar, Petra Bandić, Marija Mandić i Ivan Kraljević. Srebrena odličja : Patrik Bohm, Ana Zrno, Iva Zrno, Lara Pehar, Ivan Miličević, Elena Pantić, Andrej Prskalo i Denis Kožul Dodig. Brončana odličja su osvojili Lovro Žulj, Ante Milinković, Petra Krešić, Luka Gvozdenović, Kristijan Palameta i Antonio Marošević.

Treneri Marko Opančar i Emil Ćorić su zadovoljni prikazanim karateom i rezultatima. Uz napomenu da za sljedeću sezone imaju još veća očekivanja.

Kopirati
Drag cursor here to close