Brza vožnja, alkohol

Perspektivna nada teške kategorije iza rešetaka

"The Real Big Baby" iza rešetaka je proveo najmanje osam sati prije nego što je, uz jamčevinu od 7500 dolara, ponovno pušten na slobodu
Sport / Ostali sportovi | 07. 11. 2023. u 01:39 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tyson Fury ga je najavio kao budućeg svjetskog prvaka teške kategorije. A onda je došla vijest iz SAD koja kaže kako je Jared Anderson uhapšen. 23-godišnji teškaš je uhapšen i optužen za nepropisno posjedovanje vatrenog oružja i upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga.

U policijskom se izvješću navodi kako je Anderson zaustavljen zbog prebrze vožnje. Tom je prilikom policijski službenik osjetio miris marihuane koji dolazi iz unutrašnjosti automobila, a također pored boksača i primijetio otvorenu bocu žestokog alkoholnog pića. Anderson, koji je "mirisao" po alkoholu, ubrzo je priveden, a uslijedila je pretraga vozila tijekom koje su policajci u zaključanom pretincu pronašli vatreno oružje.

"The Real Big Baby" iza rešetaka je proveo najmanje osam sati prije nego što je, uz jamčevinu od 7500 dolara, ponovno pušten na slobodu, a na prvom sudskom ročištu morat će se pojaviti već u utorak. Promotorska kuća Top Rank Boxing odbila je, putem glasnogovornika, komentirati neugodnu situaciju u kojoj se našao njezin pulen.

Anderson, koji trenutno zauzima 15. poziciju u BoxRecovoj ljestvici teškaša, već neko vrijeme uživa status najperspektivnijeg američkog teškaša. Ukupno je u profesionalnoj karijeri odradio 16 mečeva i iz svakog od njih izašao kao pobjednik, isporučivši pritom 15 nokauta. Posljednji je nastup odradio krajem kolovoza kada je, tehničkim nokautom u petoj rundi, svladao Andrija Rudenka.

Kopirati
Drag cursor here to close