U sedmoj rundi

Joshua srušio Heleniusa, pa popio malo pive

Dok su Finca "dizali" u ringu, Joshua se pozdravljao sa svojim navijačima. U jednom trenutku se tu pojavio Conor McGregor koji je zagrlio Anthonyja i ponudio mu malo pive. Ovaj je otpio i udaljio se od Irca nezainteresirano.
Sport / Ostali sportovi | 13. 08. 2023. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anthony Joshua uspio je nokautirati Roberta Heleniusa u sedmoj rundi. Finac koji je uskočio kao rezerva kako bi spasio cijelu subotnju manifestaciju u O2 Areni je određeno vrijeme držao na distanci Britanca prije svega dugim prednjim direktom, ali nije izdržao. Jednostavno, u ovo trenutku je Joshua daleko spremniji boksač od Heleniusa koji je neočekivano dobio svoju priliku.

U prve tri runde nismo vidjeli ništa, a onda je Joshua postajao sva opasniji. Kad je Helenius s dva desna direkta pogodio Britanca u petoj rundi činilo se kako bi ovo mogao biti pravi meč.

Međutim, već u sedmoj rundi ide snažni desni direkt Joshue i Helenius pada kao pokošen. Dok su Finca "dizali" u ringu, Joshua se pozdravljao sa svojim navijačima. U jednom trenutku se tu pojavio Conor McGregor koji je zagrlio Anthonyja i ponudio mu malo pive. Ovaj j otpio i udaljio se od Irca nezainteresirano.

Video: Joshua vs Helenius 

Za Joshuu je to bila prva pobjeda nokautom nakon 2020. godine. S druge strane, Heleniusu, koji je uskočio kao zamjena umjesto Dilliana Whytea koji je pao na dopinškom testu, bio je to peti poraz u 37 borbi.

"Ljudi me moraju ostaviti na miru. Ovo je moje vrijeme u ringu. Pustite me da radim što želim. Rekao sam Heleniusu da opet pokuša. Mislim da može stvoriti ljudima probleme", rekao je Joshua nakon meča.

Kopirati
Drag cursor here to close