Prije kraja treće runde

Zhang još jednom sredio Joyca

"Rekao sam da ću završiti borbu prije predviđenih 12 rundi. Joyce je odličan borac, imam poštovanje, ali sada svi vide kolika je moja snaga. Tu smo da zabavimo publiku i nadam se da su svi uživali u mojem nastupu", poručio je Zhang.
Sport / Ostali sportovi | 24. 09. 2023. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Joe Joyce je tražio priliku da uzvrati za jedini poraz u karijeri Kinezu Zhileiju Zhangu, ali je Englez ostao dvostruko manje na nogama nego što je to bio slučaj u prvoj. Ta borba je završena prekidom u šestoj rundi, ovaj je trajala tek tri. Iako su mnogi očekivali više. Međutim, vidjelo se od početka u kojem smjeru borba ide i da jednostavno Joyce nema šanse. Šest sekundi prije kraja treće runde, stigao je desni kroše Zhanga, Joyce se pokušao ustati no sudac je završio borbu.

Video: Još jedna sjajna predstava Zhanga 

Očito je da Joyce nije naučio lekciju nakon prve borbe, a sva masa koju je nabacio samo mu je odmogla. Zhang je prije borbe izjavio da mu je veoma lagano boriti se s Britancem jer, kako je rekao, užitak mu je boriti se protiv takvog borca. Joyce je nabacio preko 10 kilograma u odnosu na prošlu borbu, ali je samo bio sporiji i još lakša meta za Kineza.

"Rekao sam da ću završiti borbu prije predviđenih 12 rundi. Joyce je odličan borac, imam poštovanje, ali sada svi vide kolika je moja snaga. Tu smo da zabavimo publiku i nadam se da su svi uživali u mojem nastupu".

"Želite li da ugasim Tysona Furyja?", usput je upitao publiku Zhang koji je zadržao WBO privremeni pojas teške kategorije.

Kopirati
Drag cursor here to close