Danis prvi krenuo

Kaos nakon meča Logana Paula i Dillon Danisa

Dillon Danis pokušao je zaključati Logana Paula u "giljotinu", kako bi barem donekle ublažio činjenicu da ga je Logan Paul nadjačao u boksačkom meču.
Sport / Ostali sportovi | 15. 10. 2023. u 18:16 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest užasnih rundi sinoć su odradili Logan Paul i Dillon Danis na priredbi u Manchesteru. Boksački meč YouTubera i majstora brazilskog jiu-jitsua završio je pobjedom "YouTubera", a Paul je do pobjede došao nakon diskvalifikacije Dillona Danisa.

Pobijedio bi Paul u tom meču čak i da se nije dogodila diskvalifikacija, jer na prste jedne ruke mogu se izbrojati udarci kojima je Danis pogodio Logana Paula, ali pomalo je bizarna diskvalifikacija Danisa.

Video: Šesta runda 

Radi se o ekscesu koji se dogodio pred sami kraj meča. Dillon Danis pokušao je zaključati Logana Paula u "giljotinu", kako bi barem donekle ublažio činjenicu da ga je Logan Paul nadjačao u boksačkom meču. Nije Danis dobro zaključao taj zahvat, pao je na tlo, a Logan Paul zadao mu je nedozvoljen udarac iz gornje pozicije.

Dillon Danis ljutito je reagirao na takav udarac, ekspresno se pridigao i nasrnuo je na Logana Paula. Meč je tada već završio, a u roku nekoliko sekundi, gomila ljudi našla se u ringu.

Video: Kaos nakon meča 

Zaštitari su udaljili Danisa dalje od Logana Paula, a mnogi su se našalili kako je Danis više udaraca bacio u smjeru zaštitara, nego tijekom svih šest rundi boksačkog meča.

Video: Kraj meča 
Kopirati
Drag cursor here to close