Taekwondo

Cro Star: Odabrane najbolje maske mališana

Najbolja maska birana je kroz nekoliko eliminacijskih krugova, a žiri je u finalnom krugu bodovanjem odlučio koje maske su bile najbolje.
Sport / Ostali sportovi | 17. 02. 2021. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalni klupski maskenbal organiziran je u mostarskom Taekwondo klubu Cro Star, a na njemu je sudjelovalo 84 djece.

Najbolja maska birana je kroz nekoliko eliminacijskih krugova, a žiri je u finalnom krugu bodovanjem odlučio koje maske su bile najbolje.

Prvo mjesto je zauzela Nika Šunjić s maskom Shreka. Drugo mjesto je osvojila Doris Zlomislić sa svojom hobotnicom, dok su treće mjesto podijelili Josip Bevanda (Minecraft Steve Diamond armor) i Sebastian Vučić (Djed Božičnjak).

Foto: PR / Maskenbal u Taekwondo klubu Cro Star

"Maskenbal je bio zaista super. Jako veliki broj djece iz svih grupa je sudjelovao, njih 84. Svi su plesali i pjevali s Lola klaunovima, a na kraju su sva djeca dobila poklon paketić. Najbolje maske su dobile posebno bogate paketiće ovih brendova, na čemu se od srca želim zahvaliti", rekla je trenerica u Taekwondo klubu Cro Star Klaudia Marić.

Svi sudionici su bili podijeljeni u tri dvorane, a svaka grupa je imala mnoštvo zanimljivih aktivnosti i igrica.

Foto: PR / Maskenbal u Taekwondo klubu Cro Star

"Nama trenerima je drago vidjeti koliko djeca uživaju na našem klupskom maskenbalu i koliko se potrude oko svojih maski, ali isto tako treba istaći da se jako trude i svakodnevno na treninzima. Stoga je naš maskenbal poklon za svu našu djecu, koja žele sudjelovati. Uvijek bude bogat zabavni program kao i poklona", dodala je trenerica Klaudia Marić, koja je maskenbal organizirala s trenerima Borisom Knezovićem i Teom Jergovićem.

Klupski maskenbal Cro Stara je sve veći iz godine u godine te su također kvaliteta i organizacija svake godine na višoj razini. 

Kopirati
Drag cursor here to close