Bravo!

Taekwondo klub Cro Star Mostar: Troje trenera dobilo licence

Ispred Taekwondo kluba Cro Star svoje taekwondo licence za 2021. godinu stekli su Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović.
Sport / Ostali sportovi | 08. 02. 2021. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taekwondo klub Cro Star Mostar imao je jako uspješan početak godine. U subotu se u Sarajevu u organizaciji Taekwondo saveza BiH održao licencni seminar za trenere, kojem je pristupilo oko 130 trenera.

Ispred Taekwondo kluba Cro Star svoje taekwondo licence za 2021. godinu stekli su Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović, priopćeno je. 

Seminar se sastojao od vrlo korisnih predavanja. Dr. Danijel Bursać iz Zagreba govorio je medicinskoj potpori u taekwondo-u, sportskim ozljedama i prvoj pomoći.

Njegovo predavanje se sastojalo od teoretskog i praktičnog dijela. Ksenija Levai iz Srbije govorila je o natjecateljskim pravilima i izmjenama, a Anđelko Vučenik iz Zagreba je s trenerima odradio praktični dio.

Foto: Cro Star Mostar / Članovi kluba

U nedjelju je u organizaciji Taekwondo saveza BiH održano i polaganje za crne pojaseve, kojem je iz mostarskog Cro Stara pristupio Teo Jergović, koji je uspješno stekao zvanje crni pojas 1.Dan.

Iako je 2020. godina bila obilježena globalnom pandemijom, Cro Star je ipak imao vrlo aktivnu i ispunjenu godinu.

Podsjetimo da su natjecatelji uspješno nastupili na Državnom i Federalnom taekwondo prvenstvu. Krajem godine je u klubu organizirana dodjela nagrada za najbolje natjecatelje, a za najbolju od svih proglašena je Iva Grbešić.

Održana je Taekwondo Cro Star liga 2020. u 3 discipline. Organizirana su 2 klupska polaganja, na koja je pristupilo 80 članova kluba, a održano je i polaganje za Taekwondo klince, najmlađe članove kluba.

Za vrijeme karantene članovi kluba su imali online tečajeve engleskog i njemačkog jezika, redovno su dobijali trening programe za kod kuće, održan je izbor najljepše pisanice i izbor najboljeg taekwondo crteža. Lucija Kovačević je osvojila prvo mjesto na izboru za najbolji crtež u organizaciji Taekwondo saveza BiH, a Ante Milićević je u klubu skupio najviše plastičnih čepova.

Foto: Cro Star Mostar / Članovi kluba

Klub je organizirao veliki tradicionalni klupski maskenbal, kao i klupski odlazak na karting utrke.

Klub je protekle godine uspio kupiti i novi tatami kao i motoričke komplete, na čemu se iz uprave kluba zahvaljuju roditeljima, koji su omogućili kupovinu istih. Trenerica

Trenerica Klaudia Marić nazočila je webinarima o utjecaju Corona virusa na sport. Unatoč pandemiji, Cro Star je imao veliki upis novih članova svih uzrasnih skupina, a novi članovi nastavljaju pristizati i u 2021. godini.

Klub ima na raspolaganju 3 odlično opremljene dvorane, tako da se na svim treninzima mogu poštivati epidemiološke mjere i svim članovima kluba na taekwondo treninzima ali i na rekreaciji za odrasle nude se odlični uvjeti za rad, izjavili su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close