Nakon poraza u finalu

VIDEO I Novak spomenuo sina i slomio se

"Lijepo je vidjeti da se moj sin i dalje smije, da je još uvijek tu… Volim te i dobit ćeš veliki zagrljaj pa da se svi volimo", rekao je Novak nakon čega više nije izdržao. Slomio se.
Sport / Ostali sportovi | 16. 07. 2023. u 20:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika serija Novaka Đokovića na Wimbledonu je stala danas u velikom finalu. Lovio je osmi Wimbledon, 24. Grand Slam naslov, nije uspio. Nakon poraza odao je priznanje 16 godina mlađem protivniku pohvalivši njegovu mirnoću u prijelomnim trenucima, a kada je spomenuo svog sina, svladale su ga emocije i krenule su mu suze:

"Nije bilo dobro za mene, ali je bilo dobro za Carlosa i moram mu čestitam jer je dobio ovaj meč i odigrao sjajno pogotovo kada je servirao za pobjedu imao je nevjerojatne udarce i svaka mu čast. Nevjerojatno je kako si odservirao za meč i potpuno si zaslužio ovu pobjedu. Nadao sam se da ću s tobom imati problema samo na zemlji i možda na tvrdoj podlozi, ali ne i na travi. Još jednom ti čestitam, čudesno je što si sve napravio. Tebi i tvojim dečkima, Juanu Carlosu i svima, iskrene čestitke.

Što se mene tiče, nitko ne voli gubiti ovakve mečeve, ali kad se sve emocije stišaju, bit ću vrlo zahvalan. Dobio sam puno ovakvih gustih mečeva u karijeri, neka od tih finala sam vjerojatno trebao izgubiti, kao 2019. protiv Rogera, tako da je sad to izjednačeno.

Ovo su trenuci za koje radimo svaki dan, da možemo igrati na ovakvim turnirima, i ovo je jedan od takvih mečeva za mene. Svaka čast Carlosu, ja idem dalje, nadam se još jači. Lijepo je vidjeti da se moj sin i dalje smije, da je još uvijek tu… Volim te i dobit ćeš veliki zagrljaj pa da se svi volimo", rekao je Novak nakon čega više nije izdržao. Slomio se.

Video: Dio govora nakon finala 

 

Kopirati
Drag cursor here to close