Drugi put u karijeri osvojio Stuttgart

Najbolji mogući povratak Berrettinija

Berrettini je bio sasvim blizu slavlja u dva seta jer je kod 6-4, 4-4 imao tri break šanse. Sve je to Murray spasio i u nastavku drugog seta slavio 7-5. Ipak u trećem setu, Škot nije izdržao, u jednom trenutku je tražio medicinski time out.
Sport / Ostali sportovi | 13. 06. 2022. u 00:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kakav povratak na teren za Mattea Berrettinija. Nakon što je propustio sezonu na zemlji, nakon što je odradio operaciju i prošao oporavak, Berrettini se vratio u Stuttgartu i odmah osvojio turnir. Šesti ukupno u karijeri, drugi na travi, drugi u Stuttgartu gdje je slavio 2019. godine.

U prvom setu su obojica imala po četiri break prilike, no samo je jednu iskoristio Talijan. Berrettini je bio sasvim blizu slavlja u dva seta jer je kod 6-4, 4-4 imao tri break šanse. Sve je to Murray spasio i u nastavku drugog seta slavio 7-5. Ipak u trećem setu, Škot nije izdržao, u jednom trenutku je tražio medicinski time out. Berrettini je na početku trećeg seta napravio break.

" Nisam igrao svoj najbolji tenis i zato sam još više ponosan na sebe. Psihički je bilo jako teško. Napravio sam nevjerojatan posao. Borio sam se do kraja. Osjećam umor, jer je ovo bio težak i dug meč za razliku od prethodnih koje sam igrao na ovom turniru", rekao je nakon meča Berrettini.

Kopirati
Drag cursor here to close