Šesti tenisač svijeta pauzira

Berrettini operirao ruku

"U srijedu ujutro je operacija obavljena i sretan sam što mogu reći da je prošla izuzetno dobro. Doktor već razgovara s mojim timom o planovima u vezi mog povratka na teren. Hvala svima na velikoj podršci", zahvalio se putem Instagrama Berrettini.
Sport / Ostali sportovi | 30. 03. 2022. u 23:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šesti tenisač svijeta, Matteo Berrettini morao je zbog ozljede odustati sa turnira u Miamiju. Berrettini nije oklijevao i već je operirao
desnu ruku kako bi eventualno što je ranije moguće krenuo u proces rehabilitacije. Ove sezone je Berrettini ostvario devet pobjeda i šest poraza. Na posljednjem turniru u Indian Wellsu je poražen od Miomira Kecmanovića u četvrtom kolu.

"Moj tim i ja smo razgovarali s liječnicima nakon što sam odustao u Miamiju zbog ozljede desne ruke. Poslije nekoliko pregleda, liječnici su procijenili da je manja operacija najbolje rješenje za brz i potpun oporavak. U srijedu ujutro je operacija obavljena i sretan sam što mogu reći da je prošla izuzetno dobro. Doktor već razgovara s mojim timom o planovima u vezi mog povratka na teren. Hvala svima na velikoj podršci", zahvalio se putem Instagrama Berrettini.

Kopirati
Drag cursor here to close