Ostaje borba u dvoje

Nadal: Mislim još igrati

"Nadam se da mi ovu nagradu niste dali jer mislite da je moja karijera gotova. Daleko od toga, mislim još uvijek igrati", rekao je kroz smijeh Rafa
Sport / Ostali sportovi | 21. 09. 2022. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon subote više ništa neće biti isto u teniskom svijetu. Iako smo realno svi znali da će se teško vratiti, stalno se pričalo o Rogeru Federeru, njegovom povratku, borbi s Nadalom i Đokovićem. Od subote ta priča ostaje prošlost, statistika, povijest. Naravno da će uvijek Roger biti tu negdje, ali ipak daleko od teren.

Tamo gdje bi i narednih godina svoju trebali nastaviti Nadal i Đoković. Iako Nadal ima strašnim problema s ozljedama, za sada ne odustaje. U Madridu je Rafael Nadal primio nagradu od kralja Španjolske Filipa VI. i tom prilikom je naglasio da ne planira uskoro završiti karijeru.

"Nadam se da mi ovu nagradu niste dali jer mislite da je moja karijera gotova. Daleko od toga, mislim još uvijek igrati", rekao je kroz smijeh Rafa, pa dodao:

"Bila je ovo drugačija i komplicirana godina. Osim ozljeda, bilo je tu i nekih osobnih vijesti", rekao je Nadal misleći na komplikacije pri porođaju njegove supruge.

Na nedavnom US openu je Rafa izgubio u osmini finala od Francisa Tiafoea.

"Ravnoteža je sve u životu. Kada stvari idu dobro, ne trebate misliti da ste Supermen, a kada ide loše, ne gledajte sebe kao da ste najgori na svijetu", zaključio je Nadal.

Kopirati
Drag cursor here to close