Rafa ne odustaje barem za sada

Nadal: Koliko sam primio injekcija? Bolje da ne znate....

" Igrao sam bez ikakvog osjećaja u stopalu. Stopalo mi je bilo potpuno utrnulo, samo tako sam i mogao da nastupim", objasnio je kratko Wilanderu, Henmanu i Barbari Schett, komentatorima Eurosporta.
Sport / Ostali sportovi | 05. 06. 2022. u 19:04

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrao je kao da ima deset godina manje. I kao da nikakvih problema sa ozljedama nema. Projurio je finalom, čak i lakše nego kada je bio mlađi i zdraviji. Mnogi su na kraju meča sa nestrpljenjem čekali pozdravni govor Nadala, možda su očekivali da će nešto reći, potvrditi špekulacije o povlačenju, ali na kraju nije bilo ništa od toga. Iako je Rafa pričajući novinarima spominjao problematično stopalo...

" Igrao sam bez ikakvog osjećaja u stopalu. Stopalo mi je bilo potpuno utrnulo, samo tako sam i mogao da nastupim", objasnio je kratko Wilanderu, Henmanu i Barbari Schett, komentatorima Eurosporta. Barbara je kratko upitala: "Koliko si injekcija dobio"?

"Bolje da ne znaš", bio je Rafin odgovor.

Inače, po završetku meča, Nadal je rekao:

" Meni osobno je jako teško opisati osjećaje koje imam. To je nešto u što nikad nisam vjerovao. Biti ovdje sa 36 godina, ponovno biti konkurentan na najvažnijem terenu u mojoj karijeri. Još jedna titula puno znači. To znači puno da ću sa puno energije pokušati i nastaviti dalje… Ne znam što se može dogoditi u budućnosti, ali nastavit ću se boriti da opet igram na ovom terenu".

U izjavi za NBC je dodao

" Hoću li se vratiti u Pariz iduće godine? Moramo naći rješenje za moju ozljedu, jer pitanje je kako će se dalje razvijati, a i ovako neću moći. Borit ću se, ali neću moći igrati na ovakvoj razini ako ne nađemo rješenje. Moramo naći rješenje".

Kopirati
Drag cursor here to close