Trenutak koji je obilježio ovogodišnji Roland Garros

Nadal: Nije bilo lako gledati Sashu u suzama

" Čini se da je to vrlo ozbiljna ozljeda, ali liječnici još uvijek rade pretrage" izjavio je treći tenisač svijeta na društvenim mrežama.
Sport / Ostali sportovi | 04. 06. 2022. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije prvi put da se događa nešto ovako, ali svaki put slike znaju biti ružne, teške za gledati. Sasha Zverev je igrao dobar meč protiv Nadala, publika je uživala u sjajnim poenima i činilo se kako bi ovo mogao biti još jedan od onih mečeva o kojima će se dugo pričati. Barem u teniskim krugovima. A onda je došao po Zvereva kobni kraj drugog seta. Nijemac je iskrenuo desni gležanj, pao i sljedećih nekoliko sekundi vrištao u bolovima.

Bilo je praktički odmah jasno da se radi o teškoj ozljedi. Publika u nevjerici, Nadal je prišao odmah, Zverev liječnici i pomoćno osoblje i treći tenisač svijeta je u kolicima odveden s terena. Vratio se na štakama.

" Čini se da je to vrlo ozbiljna ozljeda, ali liječnici još uvijek rade pretrage" izjavio je treći tenisač svijeta na društvenim mrežama.

"Jako teška i tužna situacija. Sascha je igrao nevjerojatan turnir, jako mi je drag kolega, znam kako se bori da osvoji Grand Slam turnir i ovo je stvarno nesretan trenutak. Siguran sam da na kraju neće osvojiti samo jedan, nego puno više Grand Slamova i želim mu sve najbolje" rekao je potreseni Nadal nakon meča. Slično je pričao i Mats Wilander.

"Vidjeti ga kako leži na terenu bilo je mučno. Da Nadal nije osvojio Roland Garros 13 puta i da ovo nije polufinale Grand Slama, rekao bih da bi meč otišao u peti set i da bi Zverev pobijedio", rekao je Wilander.

Kopirati
Drag cursor here to close