Prije četiri godine je trenirao u Nadalovoj akademiji

Ruud: Savršen trenutak za suprostaviti se Nadalu

Sport / Nogomet | 04. 06. 2022. u 00:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Norvežanin u vrhu svjetskog tenisa. Norvežanin u finalu jednog Grand Slam turnira. Nekada nezamislivo. Jedno i drugo. Danas je realnost. Jer Casper Ruud igra iz turnira u turnir sve bolje. Ove godine je igrao finale Miamija, osvojio turnire u Buenos Airesu i Genevi. Prošle godine je uzeo pet turnira. Međutim, ulazak u finale Roland Garrosa je posebna priča.

" Bio je to sjajan meč s moje strane, Nisam najbolje počeo, ali je i Marin odigrao dobro u prvom setu. Bio sam previše defenzivan, a onda sam ga uspio slomiti u drugom setu i to me ponovno pokrenulo. Od prekida sam igrao svoj najbolji tenis ove godine. Dobro serviram, igram agresivno, tako da sam prezadovoljan svojom izvedbom u polufinalu," naglasio je nakon meča Ruud. Koji će u nedeljnom finalu igrati protiv Rafaela Nadala. Nadal lovi rekordni 22. Grand Slam naslov, baš kao i rekordni 14-ti Roland Garros.

" Od trojice najboljih na svijetu u ovom trenutku, još nisam igrao sa Nadalom. Pretpostavljam da je ovo savršen trenutak i da je bilo vrijedno čekanja. Konačno igrati s njim u finalu Grand Slama bit će za mene poseban trenutak. Igrao je toliko finala, sada protiv tenisača koji je prije par godina radio i trenirao u njegovoj akademiji. Mislim da do sada nije igrao takav meč. Nadam se da će biti zabavno" dodao je Norvežanin.

 

Kopirati
Drag cursor here to close