Završni Finals u Torinu

Nadal i Đoković u različitim skupinama

Titulu neće braniti Nijemac Alexander Zverev, također zbog ozljede. Roger Federer je karijeru zaključio sa šest naslova najboljeg na ovom turniru, njega može stići Novak Đoković koji ima jednu titulu manje, dok su na pet ostali Lendl i Sampras.
Sport / Ostali sportovi | 10. 11. 2022. u 22:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teniska sezona ulazi u svoju završnicu, pred nama je turnir najboljih osam tenisača današnjice. S jednom iznimkom, nema Carlosa Alcaraza zbog ozljede, pa njega mijenja Taylor Fritz, ali su svi ostali tu. Drugu godinu zaredom su u Torinu.

Kako nema Alcaraza, status prvog nositelja ima Rafael Nadal, pa se on nalazi u Zelenoj skupini zajedno s Casperom Ruudom (ATP 4), Felixom Augerom - Aliassimom (ATP 6) i Taylorom Fritzom (ATP 9). U Crvenoj skupini, koju predvodi Stefanos Tsitsipas (ATP 3), igrat će još Daniil Medvedev (ATP 5), Andrey Rublev (ATP 7) i Novak Đoković (ATP 8).

ATP Finals igra se od 13. do 20. studenog u Torinu, a najbolja dvojica iz svake skupine "križat" će se u polufinalu. Titulu neće braniti Nijemac Alexander Zverev, također zbog ozljede. Roger Federer je karijeru zaključio sa šest naslova najboljeg na ovom turniru, njega može stići Novak Đoković koji ima jednu titulu manje, dok su na pet ostali Lendl i Sampras.

Kopirati
Drag cursor here to close