Nadalova serija traje

Nadal: Fritz težak protivnik, preko mene je uzeo Indian Wells

"Dobro igra, ima nevjerojatnu godinu, osvojio je svoj prvi Masters, pobjedio je mene u finalu. Bit će to težak meč, ali mi smo u četvrtfinalu Wimbledona pa što mogu očekivati"? upitao se Rafa.
Sport / Ostali sportovi | 05. 07. 2022. u 01:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serija Rafaela Nadal još uvijek traje. Barem kada su u pitanju Grand Slam turniri ove godine. Još uvijek je bez poraza. U susretu osmine finale protivnik je bio Botic Van De Zandschulp, tenisač koji je strašno napredovao posljednje dvije godine, danas je među najboljih trideset na svijetu.

Međutim, protiv Nadala je bio uglavnom u podređenoj ulozi. Tri breaka su Španjolcu bila dovoljna da se bez većih problema dođe do 2-0 u setovima, 6-4, 6-2. Nešto više uzbuđenja je ponudio treći set u kojem kao da je Rafa malo povukao ručnu. U tom periodu je prvo Nadal izgubio svoj servis, a onda je uzeo tri gema zaredom za velikih 5-2. Kada je došao do kraja, malo je ipak zastao. Situacija se na terenu promijenila, Nizozemac je odvukao meč u tie break, u kojem je spasio tri meč lopte, ne i četvrtu.

"Jako sam sretan, posebno ako znamo što sam prošao posljednjih godinu dana, što se sve dešavlo. Onda sam došao ovdje nakon tri godine i evo me u četvrtfinalu. Za mene je to nevjerojatno. Botic Van De Zandschulp je strašno napredovao, tako da moram biti zadovoljan svojom igrom, osim možda završnicom trećeg seta. Situacijom kod 5-3" dotakao se kratko meča Nadal. Njegov protivnik na putu za polufinale je Taylor Fritz. Fritz nije imao problema protiv Jasona Klubera iz Australije.

Španjolac baš i nema dobra iskustva sa narednim protivnikom.

"Dobro igra, ima nevjerojatnu godinu, osvojio je svoj prvi Masters, pobjedio je mene u finalu. Bit će to težak meč, ali mi smo u četvrtfinalu Wimbledona pa što mogu očekivati"? upitao se Rafa.

Kopirati
Drag cursor here to close