Odigrano osmo kolo

Mostar SG pobjedio, Slogi bod u Boriku

U hercegovačkom okršaju, Mostar SG je stigao do osme ovosezonske pobjede, Hercegovina je savladana 3:1. U jednoj vrlo tvrdoj utakmici, nije bilo previše niti golova, niti velikih prilika.
Sport / Ostali sportovi | 06. 12. 2021. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na to da je prvoplasirana momčad Mostar SG-a ostvarila pobjedu u ovom kolu, za razliku od drugoplasirane Sloge, situacija na vrhu tabele se ipak nešto malo promijenila, pa sada aktualni prvak ima dva boda prednosti prije međusobnog sraza u narednom kolu.

U ovom osmom koje je iza nas vidjeli smo uvjerljive pobjede G.F.C. Sarajeva, Salinesa, dok je iznenađujuće Futsal klub Doboj poražen na svom parketu od Kaskade.

U hercegovačkom okršaju, Mostar SG je stigao do osme ovosezonske pobjede, Hercegovina je savladana 3:1. U jednoj vrlo tvrdoj utakmici, nije bilo previše niti golova, niti velikih prilika. Tek u finišu prvog poluvremena, Mostar SG je stigao do prednosti igrajući bez golmana s igračem više u polju, Bilal Jelić je strijelac. Hrvoje Ćavar je u 25 minuti utakmicu vratio na početak, ali je opet Mostar SG stigao do prednosti na sličan način kao u prvom poluvremenu, strijelac je također isti, Jelić. Imali su neke svoje prilike u drugom dijelu gosti, nisu se još jednom vratili i na kraju u posljednjim trenucima primili i taj treći gol, Kahvedžić je postavio konačnih 3:1.

Policajac i Sloga su u Boriku remizirali 3:3. Nakon gola Kaurina za 1:0, gosti su uzvratili preko Zukana, međutim Policajac je opet stigao do prednosti od 3:1 zahvaljujući Prošiću i Stojanoviću. Važan gol za goste koji ostaju u igri, postiže Halilović na isteku prvog dijela. U drugom poluvremenu, samo jedan gol, onaj Bilkana za konačnih 3:3.

Vrlo dobra momčad Doboja je neočekivano na svom terenu prosula bodove, Kaskada je slavila 4:6. Gosti su već u trećoj minuti preko Nurkića i od tog trenutka domaći sastav Doboja je stalno bio u zaostatku. Samir Isanović je u dva navrata zatresao mrežu domaćih, ali i jednom svoje momčadi. Pratili su ga Huksanović, Buljubašić i Memić. Što se tiče Doboja, za domaće su pogađali Lukić, Ivanagić i Mirković.

Težak poraz na svom terenu je pretrpjela momčad Brotnja koja je u velikim problemima. Marinković je za Salines bio dvostruki strijelac, po gol su dodali golman Milanović, Beganović, Radujković i Arnautović. Gosti su četiri gola postigli u drugom poluvremenu. Antonio Prusina je zabio za Brotnjo.

U Skenderiji je Bosna Kompred razbijena, završilo je 9:3, pobjedom Sarajeva. Društvo strijelaca je kod domaćih bilo poprilično raznoliko, jer se šest igrača upisalo. Duvnjak, Jokić i Hodžić su u dva navrata tresli mrežu gostiju, po jedan pogodak postigli Mršo, Handić i Podrug. Gosti su katastrofu ublažili golovima Fehratovića, Spahića i Hadžialjevića.

Na tabeli Mostar SG trenutačno ima 21 bod, Sloga je sada na 19, dok je Salines treći sa 16 bodova. Sarajevo je na četvrtom mjestu, slijedi Futsal klub Doboj. Na posljednja dva mjesta su Brotnjo s četiri i Kaskada koja ima tri boda.

Kopirati
Drag cursor here to close