Odigrano peto kolo

Mostar SG i Policajac bez poraza

U kolu koje je iza nas velikih uzbuđenja nije bilo. Sigurne pobjede ostvarili su Mostar SG, Hercegovina i Sloga. Dvije neporaženi momčadi za sada su Mostar SG i Policajac iz Banja Luke.
Sport / Ostali sportovi | 15. 11. 2021. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nepotpunih pet odigranih kola u Premijer Futsal ligi BiH, dvije jedine neporažene momčadi su Mostar SG i Policajac iz Banja Luke, s tim da aktualni prvak ima jednu utakmicu manje. Bodovno, Mostar SG i Sloga iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja su poravnati imaju po 12 bodova, dok su devet sakupili G.F.C Sarajevo i upravo Policajac.

U kolu koje je iza nas velikih uzbuđenja nije bilo. Mostar SG je rutinski odradio posao protiv novajlije u ovom društvu Futsal Kluba Doboj, krajnjih 9:2 to potvrđuje. Samir Gosto je bio trostruki strijelac, Marin Suton dvostruki, dok iz početne postave, još Mario Aladžić dodao jedan gol. Preostala dva su djelo Nermina Kahvedžića. Kod gostujućeg sastava, Mirković se jednom upisao u strijelce, Vladan Lukić dva puta, s tim da je Lukić postigao i jedan autogol.

Na Pecari je hercegovački okršaj otišao na stranu Hercegovine koja je deklasirala Brotnjo 7:1.Širokobriježani su sjajno otvorili utakmicu i s dva gola Marija Mikulića su u drugoj minuti već vodili s 2:0. Do desete minute je bilo već 4:0, zahvaljujući Zvonimiru Ćavaru i Mikuliću koji je ostvario brzi hat - trick. Domaćin je do kraja poluvremena preko Davida Barbarića u 12. i Ante Grbešića u 20. minuti postigao još dva pogotka za teniskih 6:0.

U nastavku utakmice publika je vidjela po još jedan gol. Prvo je na 7:0 povisio Zovko, dok je konačan rezultat postavio Mušan minutu prije kraja.

Uvjerljiva je bila i Sloga, posebno u drugom poluvremenu. Bosna Kompred se u prvom vratila nakon zaostatka od tri gola, međutim u nastavku utakmice, u drugom poluvremenu nije imala šanse. Emir Milanović je također uspio postići tri gola, Admir Zukan je dva puta pronalazio put do protivničke mreže, a po jednom su se u strijelce upisali Hodžić, Kovač, Petak i Latić. Za goste, dva gola je dao Nevres Okačić, a jedan Spahić.

Jednu od zanimljivijih utakmica u ovom kolu igrali su u Gračanici Kaskada i Salines. Domaća momčad je uspjela čak četiri puta anulirati prednost gostiju, ali ne i peti put kada je Deni Imširović pogodio za 4:5 i slavlje gostiju dvije minute prije kraja. U ovom duelu smo vidjeli i dva autogola. Kod Kaskade je vlastitu mrežu zatresao Beganović, kod gostiju Mujić. Ovdje smo imali tri različita strijelca u poraženoj momčadi Hrnjić, Nurkić, Buljubašić i još tri u gostujućoj Čorhodžić, Arnautović, Beganović.


Neizvjesno je bilo i u Boriku, gdje su gosti iz Sarajeva poveli Jokića, ali je šest minuta kasnije kazneni udarac realizirao Vučić. Jokić je još jednom pogodio, ali je opet slavlje gostiju kratko trajalo je jer brzo uzvratio Kaurin. Na kraju se gol Dejana Trifkovića pokazao presudnim u ovom duelu za pobjedu Policajca 3:2.

Kopirati
Drag cursor here to close