Valjda nije zbog previše...

Melissa Satta: Nisam kriva što je moj dečko ozlijeđen

"Moj bivši suprug imao je problema s preponama, a mene su napali da se previše seksamo i da je to razlog njegovih fizičkih problema. Sada je slična situacija sa Matteom", kaže Melissa.
Sport / Ostali sportovi | 04. 05. 2023. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Matteo Berrettini je bio u jednom trenutku jako blizu društvu najboljih pet tenisača svijeta. Igrao je dobro, probio se u finale Wimbledona. Međutim u posljednje vrijeme je više ozljeđen nego što je na terenu. Neki su spremni ići toliko daleko tvrdeći kako je Melissa Satta "pravi razlog". Naime, Melissa je bila u braku sa slavnim nogometašem Kevinom Princeom Boatengom koji je imao velikih problema s ozljedom prepona.

"Moj bivši suprug imao je problema s preponama, a mene su napali da se previše seksamo i da je to razlog njegovih fizičkih problema. Sada je slična situacija sa Matteom. Pa radi se o istoj ozljedi koju je imao u 2021. godini, kada se nismo poznavali. U bilo kojem slučaju, zar moram odgovorit takvim ljudima? zapitala se Melissa. Za magazin Vanity Fair je objasnila kako funkcionira njena veza sa tenisačem. Usput, Melissa je deset godina starija od Mattea.

"Imam dosta iskustva, ali Matteo ima puno odgovornosti. Vjerujte mi, postoje muškarci od 50 godina koji ne znaju kako biti predani i odgovorni u vezi. Takva razina zahtjeva puno odricanja. Čak sam pročitala i knjigu 'Open' Andrea Agassija kako bih bolje razumjela to. Volimo se zabavljati. Recimo, nedavno smo bili na večeri i karaokama. Također provodimo večeri doma, on trenira, a ja radim. Ja sam kao Nijemica, kod mene je večera u 19 sati, a moj sin ide spavati u 21 sat. Već u 22 sata ležim u krevetu ispod poplona i gledam film. Ako sa mnom želite izaći preko tjedna, nećete se usrećiti" pojasnila je Melissa.

Kopirati
Drag cursor here to close