Je li Danac namjerno pogodio Rusa?

VIDEO I Medvedev Runeu: Gledam te

Prvi poen drugog seta. Na mreži je Rune pogodio Medvedeva u tijelo. Namjerno ili ne, teško je reći. Medvedev je u tom trenutku imao svoje mišljenje.
Sport / Ostali sportovi | 15. 03. 2024. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji meč četvrtfinala u Indian Wellsu, barem kada je u pitanju konkurencija tenisača igrali su Daniil Medvedev i Holger Rune.
Medvedev je prošao u dva seta 7-5, 6-4.

Za prvo polufinale Daniila na jednom turniru iz Masters serije 1000, nakon Rima prošle godine. Rune je imao svoje prilike, osam break lopti, iskoristio je samo dvije. U prvom setu je vraćao break zaostatka, u drugom je imao 2-0, ali je tu prednost ispustio. S druge strane Medvedev je radio sjajan posao na drugi servis Runea. Imao je samo 11 neforsiranih pogrešaka. Može se reći kako je to bio jedan od boljih mečeva Rusa u posljednje vrijeme.

"Teški uvjeti. Pogotovo u prvom setu, bilo je jako, jako vjetrovito. Sretan sam što sam na kraju uspio biti samo mrvicu jači, neki dobri servisi u važnim trenucima. Sretan sam zbog izborenog polufinala. Tamo ga čeka Tommy Paul. Koji igra sve bolje.

"Tommy je stvarno jak, igra stvarno dobro. Ako želim pobijediti moram igrati svoj najbolji tenis", naglasio je Rus.

Koji je imao i jedan duel tijekom meča sa Runeom. Prvi poen drugog seta. Na mreži je Rune pogodio Medvedeva u tijelo. Namjerno ili ne, teško je reći. Medvedev je u tom trenutku imao svoje mišljenje. Situacija se zakomplicirala na terenu.

Video: Medvedev - Rune 
Kopirati
Drag cursor here to close