Nevjerojatno

VIDEO: Alcaraz sredio Zvereva nakon invazije pčela

Nakon samo desetak minuta igre meč je prekinut. Na početku je sve izgledalo nekako bezazleno, ali je onda ispao veliki problem. Tenisači su pobjegli, meč je prekinut.
Sport / Ostali sportovi | 15. 03. 2024. u 02:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kiša nije neuobičajena pojava na turniru u Indian Wellsu. U nekoliko navrata se prekidao program, baš kao i na početku meča četvrtfinala između Carlosa Alcaraza i Sashe Zvereva. Ali u njihovom slučaju, razlog nije bila kiša. Već nevjerojatno količina pčela koje su se našle na centralnom terenu kompleksa u Indian Wellsu.

Video: Invazija pčela 

Nakon samo desetak minuta igre meč je prekinut. Na početku je sve izgledalo nekako bezazleno, ali je onda ispao veliki problem. Kao u nekim horor filmovima. Tenisači su morali pobjeći. 

Ono što je zanimljivo dobar dio publike je ostao na svojim mjestima. Posebno se na udaru našla velika kamera koja se nalazi iznad terena. Na poseban način organizatori su uspjeli neutralizirati pčele.

Video: Način na koji su pčele sklonjene 

Meč je nakon prekida nastavljen, na kraju Zverev nije imao šanse.
Španjolac je slavio 6-3, 6-1, pa će u polufinalu igrati protiv Jannika Sinnera. Gledajući ukupno od početka sezone i ime protivnika, ovo je bio jedan od najboljih mečeva Alcaraza u kojem su uživali Monika Seleš, Will Ferrell, Bill Gates.

Kopirati
Drag cursor here to close