Siiner uskočio pa sredio Hurkacza

Medved slavio u trileru

"Igrao sam dobro i osjećao sam se dobro na zagrijavanju. Danas je bila nevjerojatna utakmica, " pojasnio je nakon meča Sinner koji je odigrao možda i najbolji meč sezone. Sredio je Huberta Hurkacza za sat i 22 minute, završilo je 6:2, 6:2.
Sport / Ostali sportovi | 17. 11. 2021. u 01:03 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napokon malo uzbuđenja u Torinu. Daniil Medvedev i Alexander Zverev su ponudili pravi okršaj koji je na kraju odlučen u tie breaku trećeg seta 6:3, 6:7(3), 7:6(6). Medvedev je ostao u pobjedničkom sedlu barem kada je u pitanju završni Finals, za sada je na 7:0.

Zverev je na startu ispustio dvije break lopte, ali kada je Medvedev ušao u pravi ritam, tu nije bilo dileme. Jedan break je bio dovoljan. U drugom je bila nešto drugačija priča. Zverev je spasio tri break lopte, izdržao je i onda počeo bolje igrati u završnici drugog. U tie breaku Nijemac je vrlo siguran, set je proslavio burno, dok je Medvedev ušao u za njega nekako običajne konflikte s publikom.

Iako je bilo nekih čudnih odluka na štetu Rusa, recimo onaj foot fault i video provjeri. U tie breaku trećeg Nijemac je dvaput dolazio do mini-breaka, Rus okrenuo na 6:4, ali se Zverev izvukao. No, na treću meč-loptu je Medvedev opet pritisnuo i došao do druge pobjede u skupini.

" Bio je ovo meč za pamćenje Svaki je takav kad završi s 8:6 u tie-breaku trećeg seta. On je vodio sa 4:2, ja sam okrenuo na 6:4, a na 6:5 sam odlučio riskirati, doći na mrežu na drugi servis. Prošao me odličnim reternom, možda bi bilo bolje da sam ostao na crti. Zbog toga sam se stisnuo, srećom nije me koštalo" rekao je nakon meča Medvedev.

Medvedev ima dvije pobjede u Crvenoj skupini, u kojoj imamo novo lice. Berrettini je bio u igri, ali par sati do drugog singla u drugom kolu, Matteo morao odustati. Kao zapeta puška je čekao Jannik Sinner četvrti Talijan u povijesti ATP Finalsa, barem i singlu.

"Znao sam oko 17 sati da ću igrati. Bio sam spreman za izlazak na teren. Nevjerojatan je osjećaj igrati ovdje u Italiji s tisućama ljudi koji navijaju za vas i zbog toga dajete sve od sebe. Uživat ću u trenutku. Igrao sam dobro i osjećao sam se dobro na zagrijavanju. Danas je bila nevjerojatna utakmica, " pojasnio je nakon meča Sinner koji je odigrao možda i najbolji meč sezone. Sredio je Huberta Hurkacza za sat i 22 minute, završilo je 6:2, 6:2. Sinner bi mogao do polufinala ako recimo pobjedi Medvedeva ili Hurkacz dobije Zvereva.

Kopirati
Drag cursor here to close