Poznate skupine ATP Finalsa

Novaku Tsitsipas Medvedevu Zverev

Naslov pobjednika brani, drugi igrač svijeta, Daniil Medvedev koji je prošle godine briljirao u Londonu ostvarivši svih pet pobjeda uz povijesni hat-trick u kojem je kompletirao pobjede nad trojicom najboljih u tom trenutku (Đoković, Nadal, Theim)
Sport / Ostali sportovi | 11. 11. 2021. u 21:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 12 prekrasnih godina u Londonu, ATP Finals će se po prvi put u svojoj povijesti igrati u Italiji. Dvorana Pala Alpitour u Torinu će narednih godina biti domaćin najboljim tenisačima svijeta. Novak Đoković koji će bez obzira na ovaj turnir, godinu završiti sedmi put kao broj, u Torinu će probati stići Rogera Fedrera koji je šest bio pobjednik.

Naslov pobjednika brani, drugi igrač svijeta, Daniil Medvedev koji je prošle godine briljirao u Londonu ostvarivši svih pet pobjeda uz povijesni hat-trick u kojem je kompletirao pobjede nad trojicom najboljih igrača u tom trenutku (Đoković, Rafael Nadal i Dominic Thiem).

Kada su u pitanju skupine na ovogodišnjem Finalsu, u "Zelenoj" grupi su Novak Đoković, Stefanos Tsitsipas, Andrey Rublev i Casper Ruud. U drugoj, "Crvenoj" su Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Matteo Berrettini i Hubert Hurkacz.

Kopirati
Drag cursor here to close