Predao Zverevu

Berrettini pred odustajanjem

Publika je velikim pljeskom pozdravila Berrettinija kojem nije bilo nimalo lako. Ako Berrettini ne bude spreman nastaviti turnir, njega će zamijeniti Jannik Sinner.
Sport / Ostali sportovi | 15. 11. 2021. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već nakon drugog singla prvog dana završnog Finalsa u Torinu, imali smo predaju. Matteo Berrettini je zaigrao pred svojim navijačima, ali je morao na kraju odustati. Izgubio je nakon više od sat vremena igre u prvom setu od Alexandera Zvereva kroz tie break, nakon čega je počeo osjećati probleme s trbušnim zidom.

Tražio je na početku drugog medicinski time out, ali pomoć nije pomogla. Publika je velikim pljeskom pozdravila Berrettinija kojem nije bilo nimalo lako. Ako Berrettini ne bude spreman nastaviti turnir, njega će zamijeniti Jannik Sinner.

"Ne znam što bih rekao, ovo je neki najgori osjećaj kako za mene tako i za Mattea. Jer cijelu godinu igrate da za ovaj završni turnir, a onda se dogodi nešto ovako. To što smo odigrali dobar, vrhunski set ništa ne znači. Najvažnije je da se oba igrača na kraju meča mogu rukovati i da su zdravi. Danas to nije slučaj. Sigurno je publika očekivala puno od Mattea, tri velika meča, možda polufinale, finale. Nije mu lako" rekao je nakon meča Zverev.

Kopirati
Drag cursor here to close