Što manje priča sve bolje igra

Kyrgios protiv Čileanca Garina za polufinale

"Iskreno, trenutno nemam riječi.Upravo sam dao sve što sam imao. Bila je to jako teška borba. Bila je to bitka. Mislim da je Alex nevjerojatan igrač, za mene jedan od najboljih na travi", rekao je Čileanac nakon meča.
Sport / Ostali sportovi | 04. 07. 2022. u 19:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompletiran je još jedan par četvrtfinala na ovogodišnjem Wmbledonu. Par nepostavljenih tenisača, Nicka Kyrgiosa i Cristiana Garina. Obojica su unutra nakon pet setova borbe, pet neugodnih, teških. Obojica su izgubila prvi set.  Brandon Nakashima se predstavio u odličnom svijetlu, sada ga i malo šira javnost mogla upoznati. Tenisač koji bi na ovoj, ali i nekim drugim brzim podlogama mogao biti vrlo neugodan.

Međutim, danas je Kyrgios bio neočekivano miran. Bez puno priče, samo čista igre, uz bolove u ramenu. Opet tu je bilo velikih 79 winnera, 35 as servisa. To su segmenti po kojima Nakashima nije mogao parirati Australcu. Iako je dobio prvi set. Nakashima je iskoristio drugu break ujedno i set loptu.

Break iz trećeg gema drugog seta, Kyrgiosa je vratio u život. Jako teško su jedan i drugi dolazi do protivničkog servisa. U trećem setu smo gledali tie break, a onda je Nakashima uspio dva puta uzeti servis Australcu. Međutim, to je bilo sve od Amerikanca, završilo je 4-6, 6-4, 7-6(2), 3-6, 6-2. Na ovaj način je Kyrgios ponovio rezultat od prije četiri godine kada je također na ovom turniru prošao u četvrtfinale. I još jednom je potvrdio da kada igra pet setova onda ne gubi. Trenutačno je na omjeru 8-0.

Sa druge strane se vrlo lako moglo dogoditi da protivnik Nicka Kyrgiosa bude zemljak Alex de Minaur. Jer de Minaur je imao 0-2 u setovima. I još dvije meč lopte kod 5-4 u pet setu. Garin nije odustajao. Uglavnom je išao težim putem. Zamalo je prokockao 3-0 u trećem, 5-2 u četvrtom. Na kraju je prošao u četvrtfinale nakon 2-6, 5-7, 7-6(3), 6- 4, 7-6(10-6).

"Iskreno, trenutno nemam riječi.Upravo sam dao sve što sam imao. Bila je to jako teška borba. Bila je to bitka. Mislim da je Alex nevjerojatan igrač, za mene jedan od najboljih na travi. Pokušao sam biti što agresivniji, što više izlaziti na mrežu, možda je to presudilo" izjavio je Garin nakon meča.

Kopirati
Drag cursor here to close