Australac javno kritizirao zemljaka

Cash: Ovo je cirkus što radi Kyrgios

" Njegovo ponašanje je grozno. Prema rivalima, sucima, linijskim sucima. Doveo je tenis na najniži nivo, stalnim manipulacijama i cirkusantskim ponašanjem" tvrdi pobjednik iz 1987. godine, Pat Cash.
Sport / Ostali sportovi | 04. 07. 2022. u 13:24

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi koji su ga gledali i koji ga se sjećaju znaju da nije bio med i mlijeko. Ali opet to je neuporedivo sa onim što iz meča u meč nudi Nick Kyrgios. Pa opet iako su mnogi uteg na kojem je pisalo lošiji, gori, po ponašanju stavili na stranu Tstsipasa, Pat Cash je kritizirao Kyrgiosa.

" Njegovo ponašanje je grozno. Prema rivalima, sucima, linijskim sucima. Doveo je tenis na najniži nivo, stalnim manipulacijama i cirkuzantskim ponašanjem. Nekome je to možda zanimljivo, ali mislim da smo došli do točke kada to ne može da se toleriše. Na taj način je Nick doveo tenis do najniže moguće razine. Nešto se sa tim mora napraviti. Jer ovo što sada gledamo, ovo je neki cirkus. Možda je nekom i zabavno, ali mislim da je prešao granicu" reći će Cash koji je 1987. godine uzeo Wimbledon. Bio je prvi Australac nakon Johna Newcombea 1971. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close