I Nick je imao svoj komentar

Kyrgios: Stefanos nije bio dovoljno muško da se rukuje na kraju

"Svaki put kad bih izgubio, pa i kad sam bio diskvalificiran protiv Ruuda, dao sam ruku i gledao suparniku u oči i rekao "svaka čast, bio si bolji". On nije imao muškosti da to napravi nakon našeg meča," pojasnio je Kyrgios.
Sport / Ostali sportovi | 03. 07. 2022. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nickove presice na ovogodišnjem Wimbledonu smo gledali. I sve su bile potpuno suprotne onoj nakon pobjede nad Tsitsipasom. Stekao se dojam da Nick uživao. Naravno u pobjedi, ali i činjenici da je na terenu bio manje loše u odnosu na svog supranika. Naravno ne po igri. Već po ponašanju.

"Ne znam kako je on mene vidio kao nasilnika, kad je on bio taj koji je mene gađao lopticom ili ih nabijao na tribine. A što sam ja napravio? Ja nisam napravio ništa, osim konfrontacije sa sucem, nisam napravio ništa nepošteno ili pokazao nepoštovanje prema njemu. No, dobro, i ja bih bio uzrujan da izgubim od nekoga drugi put u dva tjedna.

Kyrgios je, naime, pobijedio i u međusobnom meču na turniru na Mallorci uoči Wimbledona.

"Ne znam na što je mislio jer cirkus je ovog puta bio oko njega. On pokušava stvoriti dojam da se sve vrti oko mene, a očito on ima neke ozbiljne, jako ozbiljne probleme sa sobom. Ja sam dobar u svlačionici, imam puno prijatelja, vole me ostali tenisači. On nije voljen. Ostavimo to na tome", pojasnio je Nick.

Nick je inače pred novinare došao u majici s likom Dennisa Rodmana, nekadašnje NBA zvijezde poznate po raskalašenosti i skandalima. Dobio je pitanje može li se povući paralela, smatra li da on ima sličnosti s Rodmanom?

"Ma to je samo čista majica koju sam imao, ostale su u pranju. Ne trudim se biti Dennis Rodman. Ali, NBA je sjajan primjer za trash talk, čvrstu igru i slično. A ja nisam bio ni blizu toga u ovom meču. Tsitsipas i ja nismo "napravljeni od istog platna". Trebate vidjeti s kakvim "životinjama" doma igram košarku. Ako on smatra da je ovo maltretiranje i da sam ja nasilnik, onda je on jednostavno mekan. I onda ga to sputava, jer dopusti da ga tako nešto izbaci iz takta.

I on je imao komentar na rukovanje neposredno poslije završetka meča.

"Nikad se nisam u životu tako rukovao. Svaki put kad bih izgubio, pa i kad sam bio diskvalificiran protiv Ruuda, dao sam ruku i gledao suparniku u oči i rekao "svaka čast, bio si bolji". On nije imao muškosti da to napravi nakon našeg meča.

Kopirati
Drag cursor here to close