Senzacija iz Dallasa

Kinez odustao od turnira, ostao gledati Dončića

zanimljivost cijeloj priči daje informacija kako je kineski tenisač viđen na utakmici Dallas Mavericksa gdje je pored terena, u Dončićevom dresu pratio utakmicu protiv Minnesota Timeberwolvesa.
Sport / Ostali sportovi | 16. 02. 2023. u 18:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wu Yibing je iznenadio ljubitelje tenisa protekle nedelje osvojivši naslov na ATP turniru u Dallasu. U finalu je slavio protiv Johna Isnera i tako je postao prvi Kinez koji je ikada osvojio jedan turnir na Touru Yibing je prema rasporedu, odmah idući dan nakon osvojenog turnira trebao putovati na turnir u Delray Beachu kojeg je ranije prijavio, no na dan odigravanja otkazao je svoj nastup.

Nije ništa neobično jer ipak tenisači znaju otkazati nastup nakon što neočekivano osvoje prethodni turnir. No, zanimljivost cijeloj priči daje informacija kako je kineski tenisač viđen na utakmici Dallas Mavericksa gdje je pored terena, u Dončićevom dresu pratio utakmicu protiv Minnesota Timeberwolvesa.

Mavericksi su se na službenom Twitter profilu pohvalili kako je osvajač juniorskog US Opena došao podržati njihovu momčad. Mavsi su utakmicu izgubili 124-121, no Dončić nije razočarao. Utakmicu je završio s 33 poena i 12 skokova.

Kopirati
Drag cursor here to close