NBA

Dončićevih i Irvingovih 69 poena nedovoljno za pobjedu

Bio je ovo prvi put da Dončić i Irving nastupaju zajedno pred domaćom publikom, nakon što su u prošloj utakmici izgubili kod Sacramento Kingsa.
Sport / Košarka | 14. 02. 2023. u 07:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kyrie Irving odigrao je prvu utakmicu pred domaćom publikom za svoj novi klub Dallas Maverickse. Unatoč sjajnim nastupima njega i Luke Dončića, momčad iz Teksasa izgubila je drugi susret u nizu, Minnesota je bila bolja rezultatom 124:121. Dončić i Irving zabili su većinu poena za Dallas, piše Index.hr.

Video: Game Recap: Timberwolves 124, Mavericks 121

Irving je predvodio momčad s 36, dok je Dončić zabio 33. Obojica su imali po šest asistencija. Bio je ovo prvi put da Dončić i Irving nastupaju zajedno pred domaćom publikom, nakon što su u prošloj utakmici izgubili kod Sacramento Kingsa. "Mislim da su igrali odlično zajedno. Osjećaj je bio da igra ide prirodno i da nitko ništa ne forsira.

"Dallas nikad nije imao igrača kao što sam ja"

"Glasno navijanje i podrška u Dallasu zbilja mi znače mnogo. Uzbuđen sam jer sam stigao u ovaj klub i što ću razveseliti navijače. Mislim da nikad nisu imali priliku gledati igrača kao što sam ja", rekao je Irving uoči utakmice protiv Minnesote.

"Mislim da je ovo bila dobra utakmica za nas jer smo vidjeli kakva će biti dinamika između Kyrieja i Luke. Šteta je samo jer bih volio da smo na kraju pobijedili", rekao je nakon utakmice trener Dallasa Jason Kidd. Iako napad očito neće biti problem za ovaj dvojac, obrana ostaje veliki upitnik.

Edwards predvodio Minnesotu

"Mislim da je ovo bila dobra utakmica za nas jer smo vidjeli kakva će biti dinamika između Kyrieja i Luke. Šteta je samo jer bih volio da smo na kraju pobijedili", rekao je nakon utakmice trener Dallasa Jason Kidd.

Timberwolvese je do pobjede predvodio Anthony Edwards s 32 poena, Rudy Gobert je zabio 21 poen uz 14 skokova, a novi playmaker Mike Conley zabio je 12 poena uz devet asistencija. Dallas je trenutno na petom mjestu Zapada, sa samo jednim porazom manje od osme Minnesote.

Kopirati
Drag cursor here to close