Meksikanac je u svom ritmu

Charlo bez šansi protiv Canala Alvareza

Canelo je desnim overhandom uzdrmao Charla, zatim je pogodio desnim aperkatom, a Charlo se odlučio osloniti na koljeno kako bi dobio nekoliko sekundi za oporavak i time spriječio nalet Canela.
Sport / Ostali sportovi | 01. 10. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Canelo Alvarez nije dozvolio bilo kakvo iznenađenje. Apsolutni prvak super velter kategorije, Jermell Charlo je tražio način za ujedinjenje sve četiri svjetske boksačke titule u dvije različite težinske kategorije, ali sve je ostalo na tome.

Čak je Charlo napravio iskorak, prešao u supersrednju kategoriju, fizički se odlično pripremio, ali Canelo je Canelo. Od prve do posljednje runde Canelo je rutinski kontrolirao borbu i kako je vrijeme prolazilo čini se da je Charlo razmišljao samo o tome kako izbjeći eventualni nokaut prije kraja meča.

U jednom trenutku Jermell opasno zaplesao. Canelo je desnim overhandom uzdrmao Charla, zatim je pogodio desnim aperkatom, a Charlo se odlučio osloniti na koljeno kako bi dobio nekoliko sekundi za oporavak i time spriječio nalet Canela. Uspio se Charlo oporaviti od tog nokdauna. Sa suce nije bilo dileme. Max DeLuca je u svoje kartice upisao na kraju 118-109 baš kao i David Sutherland, treći Steve Weisfeld 119-108.

Canelo je ovom pobjedom uspješno obranio svoje titule u supersrednjoj kategoriji i upisao je treću uzastopnu pobjedu. Ranije ove godine porazio je Johna Rydera, prije godinu dana bio je bolji i od Gennadyja Golovkina.

Kopirati
Drag cursor here to close