Youtuber ponovo pobjeđuje

VIDEO I Jake Paul sredio UFC legendu Natea Diaza

Paul je u rasprodatom American Airlines Centru slavio jednoglasnom odlukom sudaca 97-92, 98-91, 98-91.Što najbolje potvrđuje kakvu smo borbu gledali.
Sport / Ostali sportovi | 06. 08. 2023. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jake Paul se vratio na pobjedničke staze. Nakon šest uzastopnih trijumfa, Tommy Fury je uspio zaustaviti internet zvijezdu koja je uglavnom do tada sređivala borce koji primarno nisu boksači. I prva pobjeda nakon poraza došla je protiv Nate Diaza, bivšeg MMA borca. Paul je u rasprodatom American Airlines Centru slavio jednoglasnom odlukom sudaca 97-92, 98-91, 98-91.Što najbolje potvrđuje kakvu smo borbu gledali.

Nate od početka krenuo jako, pa je Diaz imao velikih problema već nakon prve runde. Jake je nastojao pod svaku cijenu ispuniti svoje obećanje, srušiti Diaza u petoj rundi, ali se iskusni MMA borac pokazao kao vrlo čvrst. Izdržao je i nokdaun u kojem je završio nakon dobrog krošea Paula. Svoju najbolju dionicu Nate je imao u završnici osme runde kada je provukao nekoliko dobrih aperkata.

Video: Paul vs Diaz 

Na kraju meča je Jake Paul izazvao Diaza na revanš, ali u MMA, ulog nije mali 10 milijuna dolara, što je Nate prihvatio. Diaz je proveo 17 godina u UFC-u i bio je jedna od najvećih zvijezda. Sredio je McGregora 2016. godine, a onda se povukao nakon pobjede nad Tonyjem Fergusonom prošlog rujna. Pokrenuo je vlastitu promociju, Real Fight Inc.

Kopirati
Drag cursor here to close