Novi uspjesi

JK Neretva s dva turnira donijela 21 medalju u Mostar

''Jako smo ponosni na svoje članove koji su uspjeli svi redom da se plasiraju i odmjere snage sa svojim protivnicima koji su se izborili i plasirali u svojim savezima'', priopćeno je iz JK Neretva.
Sport / Ostali sportovi | 20. 02. 2023. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska Neretva protekla vikenda nastupila je na dva turnira, na prvenstvu H-B u Vitezu i na Kupu Miloš Mrdić u Trebinju sa svojim podmlatkom.

Prvenstvo Herceg Bosne

Na prvenstvu je nastupilo preko 200 natjecatelja iz nekoliko judo klubova koji pripadaju JS HB. Podsjećamo kako u BiH postoje tri regionalna saveza, a to su JS HB, JS RS i JS FBiH, te glavni granski JS BiH. Sva tri regionalna saveza imaju priliku nastupiti na svojim kvalifikacijama te izboriti nastup na državnom prvenstvu BiH.

Judo klub Neretva imao je 20 svojih natjecatelja, ovoga puta većinom početnika, a na kojem su se svi uspjeli izborili za nastup na državnom prvenstvu BiH.

''Jako smo ponosni na svoje članove koji su uspjeli svi redom da se plasiraju i odmjere snage sa svojim protivnicima koji su se izborili i plasirali u svojim savezima. Ukupno su osvojene 3 zlatne medalje, 3 srebrene i 11 brončanih, te 3 peta mjesta što također vodi na državno prvenstvo'', priopćili su iz JK Neretva.

Plasirani članovi JK Neretva su: Noa Naletiić, Karlo Kljajo, Dani Hadžić, Josip Ćavar, Jelena Ćeško, Leona Puce, Gabrijela Previšić, Sergej Jarendić, Domagoj Jozeljić, Mak Hadžić, Adnan Demirović, Vlado Glavaš, David Baletić, Ivano Doko, Karlo Marić, David Zovko, Karlo Knezović, Ermin Gološ, Adnan Gološ i Dragan Paol Senkić.

Kup Miloš Mrdić

Na međunarodnom judo turniru ''Kup Miloš Mrdić'' nastuilp je 11 članova mostarske Neretva a pored njih nastupile su ekipe iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Srbije i Makedonije. Judo klub Neretva nastupio je sa svojim podmlatkom i osvojio ukupno 4 medalje i 7 petih mjesta. Srebrene medalje osvojili su Gabrijela Previšić do 48 kg i Ivano Doko do 60 kg, dok su se brončanim medaljama okitile Jelena Ćeško do 44 kg I Leona Puce preko 57 kg

Peta mjesta ovojili su Danis Gološ, Karlo Kljajo, Vlado Glavaš, Josip Ćavar, Adnan Gološ, Noa Naletilić i Dani Hadžić.

''Očekivanja su nam bila puno viša, ali ždrijeb je bio dosta težak. Ovaj turnir nam je svakako bio posljednja provjera pred državno prvenstvo koje će se održati sljedeći vikend u Bihaću. Nadamo se da su naši članovi vidjeli svoje greške koje su ih djelile korak od medalje, itsaklu su iz ovog kluba'', naveli su iz Kluba na kraju priopćenja.

Kopirati
Drag cursor here to close