Prvenstvo Herceg Bosne i kvalifikacije za prvenstvo BiH

JK Neretva izborio nastup na državnom prvenstvu

Judo klub Neretva imao je 20 svojih natjecatelja, ovoga puta većinom početnika, a na kojem su se svi uspjeli izborili za nastup na državnom prvenstvu BiH.
Sport / Ostali sportovi | 08. 02. 2023. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska Neretva proteklog vikenda nastupila je na prvenstvu H-B sa svojim podmlatkom. Na prvenstvu je nastupilo preko 200 natjecatelja iz nekoliko judo klubova koji pripadaju JS HB. Podsjećamo kako u BiH postoje tri regionalna saveza, a to su JS HB, JS RS i JS FBiH,  te glavni granski JS BiH. Sva tri regionalna saveza imaju priliku nastupiti na svojim kvalifikacijama te izboriti nastup na državnom prvenstvu BiH.

Judo klub Neretva imao je 20 svojih natjecatelja, ovoga puta većinom početnika, a na kojem su se svi uspjeli izborili za nastup na državnom prvenstvu BiH.

Jako smo ponosni na svoje članove koji su uspjeli svi redom da se plasiraju i odmjere snage sa svojim protivnicima koji su se izborili i plasirali u svojim savezima. Ukupno su osvojene 3 zlatne medalje, 3 srebrene i 11 brončanih, te 3 peta mjesta što također vodi na državno prvenstvo.

Plasirani članovi JK Neretva su:

Noa Naletiić, Karlo Kljajo, Dani Hadžić, Josip Ćavar, Jelena Ćeško, Leona Puce, Gabrijela Previšić, Sergej Jarendić, Domagoj Jozeljić, Mak Hadžić, Adnan Demirović, Vlado Glavaš, David Baletić, Ivano Doko, Karlo Marić, David Zovko, Karlo Knezović, Ermin Gološ, Adnan Gološ i Dragan Paol Senkić.

Kopirati
Drag cursor here to close