Kovali su velike planove

Jetsi očajni, Rodgers se ozlijedio nakon četiri minute

U pregovorima menadžera, Packersi su dobili za legendarnog quarterbacka 15. i 170. pick na ovogodišnjem draftu i uvjetni izbor u drugoj rundi 2024. godine koji može postati pik prve runde ako Rodgers odigra 65% akcija ove sezone.
Sport / Ostali sportovi | 13. 09. 2023. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan je od najvećih koju igraju u NFL-u. Osvajao je Super Bowl, bio MVP sezone, ne samo jednom. Zaštitno lice Green Bay Packersa, legendarni QB Aaron Rodgers.

Činilo se kako nikada neće napustiti Packerse, odnosno da će svoju karijeru završiti upravo u ovoj ekipi. Onda je došao senzacionalni transfer iz Green Bay Packersa u New York Jetse.

Najveća priča između dvije sezone. Osobe koja je sve, samo ne običan igrač američkog fudbala. Nakon Super Bowla je Aaron Rodgers otišao u šumu kako bi se odmorio i razmislio što dalje o svojoj karijeri. Svi su bili uvjereni da je priči došao kraj, ali ne. Pojavila se u jednom trenutku opcija njegovog trade ni manje ni više u NY Jetse.

Rodgers je bio i više nego spreman umiroviti se ako ne prijeđe u Jetse što bi značilo da će Packersi morati platiti gotovo 60 milijuna dolara u salary capu igraču! Na kraju su se provukli, u pregovorima menadžera, Packersi su dobili za legendarnog quarterbacka 15. i 170. pick na ovogodišnjem draftu i uvjetni izbor u drugoj rundi 2024. godine koji može postati pik prve runde ako Rodgers odigra 65% akcija ove sezone.

Problem za Jetse jest što je taj pik gotovo garantiran ili je barem tako izgledalo. Jedino u slučaju da Rodgers ne pretrpi ozbiljniju ozljedu, koja bi mogla biti jako neugodna za igrača koji ima 39 na leđima. Navijači Jetsa su napokon uhvatili malo zraka, mnogi su ekipu počeli gurati u krug favorita ne samo za play off već i za nešto više.

Svi su s nestrpljenjem čekali prvu utakmicu protiv Buffala. Jetsi su krenuli silovito, na tribinama ludnica i onda jedan od običnih napada, tek četvrti po redu nakon manje od pet minuta igre. Defensive end Billsa, Leonard Floyd ruši Rodgersa, činilo se ništa strašno. Međutim, nakon par trenutaka postalo je jasno. 

Aaron Rodgers se ozlijedio. Stradali su ligamenti Ahilove tetive i sezona je za Aarona završena. Jetsi se moraju okrenuti čovjeku kojeg su prije početka sezone poslali na klupu, rezervnom QB-u Zachu Willsonu. Što će dalje biti, kakva je sudbina najstarijeg QB-a trenutačno u NFL-u. Kada će se i hoće li uopće vratiti na teren. Jesti su u velikom problemu koji bi mogao biti još veći naredne godine.

Kopirati
Drag cursor here to close