Kraj regularnog dijela sezone

Seattle u play offu, kraj za Rodgersa?

Kicker domaćih Jason Myers je prošao put od tragičara do junaka. Prvo je promašio field goal s 46 yardi u posljednjoj akciji regularnog dijela, pa je utakmica otišla u produžetak, ali onda tamo bio puno precizniji.
Sport / Ostali sportovi | 09. 01. 2023. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je regularni dio sezone u NFL-u, poznati su putnici u play off. Pobjednici konferencija su Kansas City Chiefsi i Philadelphia Eagles. Ove momčadi su imale identičan omjer pobjeda i poraza 14-3. Posljednje mjesto u društvu odabranih izborili su Seattle Seahawksi koji su na svom terenu savladali Los Angeles Ramse 19:16 u produžetku.

Kicker domaćih Jason Myers je prošao put od tragičara do junaka. Prvo je promašio field goal s 46 yardi u posljednjoj akciji regularnog dijela, pa je utakmica otišla u produžetak, ali onda tamo bio puno precizniji. Ipak, lopta je bila nešto bliže postavljena na 32 yarde. Quarterback Seahawksa Geno Smith je utakmicu zaključio s 19 od 31 dodavanja za 213 yardi s touchdownom i dva interceptiona.

Na kraju su ipak navijači Seattlea morali čekati kraj utakmice između Green Baya i Detroita. Dvoboj Lionsa i Packersa bio je posljednji u večeri, Aaron Rodgers je kompletirao 17 od 27 dodavanja za 205 yardi uz touchdown. Presudnim se pokazao TD Jamala Williamsa na 5:55 do kraja. Jedan pas, jedno dodavanje legendarnog Rodgersa je otišlo u nepovrat i Packersi ostaju bez play offa prvi put u posljednje četiri sezone. Lionsi su slavili 20:16. Ostaje pitanje je li ovo posljednja utakmica u karijeri velikog Aarona Rodgersa.

Napokon će u play off i Miami Dolphinsi. Miamiju su pomogli i Buffalo Billsi koji su nadigrali New England Patriotse 35:23. Dolphinsi su bili bolji u tvrdoj utakmici od New York Jetsa 11:6. Sanders je pogodio field goals s 50 yardi. Dolphinsi su u play offu ponovo nakon 2017. godine.

Pobjednici konferencija su Kansas City Chiefsi i Philadelphia Eagles, a u wild card rundi playoffa sastaju se :

Seattle Seahawks – San Francisco 49ers (subota), Jacksonville Jaguars – LA Chargers, Buffalo Bills – Miami Dolphins, Minesota Vikings – NY Giants (nedelja), Cincinnati Bengals – Baltimore Ravens (ponedeljak), Tampa Bay Buccaneers – Dallas Cowboys (utorak).

Kopirati
Drag cursor here to close