Slijedi ono najbolje

HVIDRA 2021: Kompletirani parovi polufinala

Tako će u prvom polufinalu večeras od 18 sati igrati "Vaske Benz" Ljuti Dolac i "Caffe Pink/Caffe Label" dok se u drugom sastaju momčadi "Krešimir Keta Bandić" - Dost. pizze "Speady Gonzales".
Sport / Ostali sportovi | 15. 12. 2021. u 00:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalni Božićni turnir, "Hvidra Mostar 2021." ulazi u svoju završnicu, kompletirani su parovi polufinala. Tako će u prvom polufinalu večeras od 18 sati igrati "Vaske Benz" Ljuti Dolac i "Caffe Pink/Caffe Label" dok se u drugom sastaju momčadi "Krešimir Keta Bandić" - Dost. pizze "Speady Gonzales".

"Caffe Pink/Caffe Label" je na putu do polufinala preskočio još jednu prepreku, ovaj put je to bila momčad Caffe bar "Dante Grude". Završilo je 5:1, prvo ime susreta je bio Adnan Kalajdžić, trostruki strijelac u pobjedničkoj momčadi. Po jedan gol su dodali Ante Galić i Ivan Marković. Ivan Vlašić je uspio ublažiti poraz gostiju iz Gruda.

Za jedan gol uvjerljivija je bila momčad "Krešimir Bandić Keta", s obzirom da je protivnička "Katarina" deklasirana 6:1.Ivan Ivanković se dva puta upisao u strijelce, po jednom Mile Pehar, Vice Božić, Josip Božinović i Romano Vlaho. Jedini pogodak za "Katarinu" postigao je Robert Ćuže.

Svoje mjesto ranije u polufinalu su izborili "Vaske Benz" i Dost. pizze "Speady Gonzales". "Vaske Benz" je bio bolji od MNK Zrinjski 5:2, dok je "Dostava pizze Speedy Gonzales" bila bolja od MNK Prud Metković 2:1.

Kopirati
Drag cursor here to close