Turnir stigao do drugog kola

HVIDRA 2021: MNK Zrinjski i Vaske Benz sigurni

U drugoj utakmici večeri prošlogodišnji pobjednici, momčad Vaske Benz Ljuti Dolac je nastavila svoju pobjedonosnu seriju na ovom turniru. Ovaj put su branitelji naslova bili bolji od MNK Kruševo rezultatom 8:4.
Sport / Ostali sportovi | 03. 12. 2021. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Hvidra Božićnom turniru, završen je prvi krug, igrane su u prve utakmice drugog kola. Tako je MNK Zrinjski je svladao Hotel Otok Grude rezultatom 4:2, golovima Marka Golemca, Gorana Zeke i dvostrukog strijelca, Zvonimira Grubišića. Dva gola u poraženoj momčadi su dijelo Ivana Tolića.

U drugoj utakmici večeri prošlogodišnji pobjednici, momčad Vaske Benz Ljuti Dolac je nastavila svoju pobjedonosnu seriju na ovom turniru. Ovaj put su branitelji naslova bili bolji od MNK Kruševo rezultatom 8:4. Čak četiri pogotka za Vaske Benz postigao je Samir Gosto, dva je dodao Nermin Kahvedžić, dok su po jednom mrežu pogađali Anel Radmilović i Mario Aladžić. Za Kruševo su precizni bili  Karlo Buhač, Zoran Skoko, Stjepan Buhač i Vidan Rozić.

Uvertira ovim utakmicama je bila jedna osnovnih škola. Tako je mlada momčad O.Š. "Silvija Strahimira Kranjčevića" nadigrala rivale iz O.Š. "lići" sa uvjerljivih 6:0.

Kopirati
Drag cursor here to close