Susreti prvog kola

HVIDRA 2021: Pobjede Interagenta i Speedy Gonzalesa

Vrlo zanimljivu utakmicu odigrali su "Interagent" i "Stolac" u kojoj je "Interagent" na kraju slavio pobjedu 5:4. Junak trijumfa je bio trostruki strijelac Stjepan Livaja.
Sport / Ostali sportovi | 02. 12. 2021. u 14:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dvorani na Bijelom Brijegu, odigrano je I. kolo HVIDRA-inog Božićnog turnira. I ovaj put su dva susreta u "seniorskom" dijelu turnira ponudila kvalitetan mali nogomet.

Vrlo zanimljivu utakmicu odigrali su "Interagent" i "Stolac" u kojoj je "Interagent" na kraju slavio pobjedu 5:4. Junak trijumfa je bio trostruki strijelac Stjepan Livaja. Pored njega u strijelce su kada je u pitanju pobjednički sastav upisali Ivica Primorac i Ivan Kolobarić, dok su sa druge strane mrežu "Interagenta" tresli Marko Raguž dva puta, Toni Babić, Ivan Šutalo po jednom.

I momčad "Speedy Gonzales" je za pobjedu trebala pet golova, ali oni su bili nešto uvjerljiviji, "Ilići/Vrelo" su poraženi 5:1. Toni Tipurić se istakao s dva gola, jedan su dodali Dražan Glibo, Haris Skuhan i Emrah Sarić. Jedini gol za poraženu momčad je postigao Mario Alilović.

U uvodnim utakmicama osnovnih škola momci iz O.Š. "Petra Bakule" su nadigrali vršnjake " Bartola Kašića" 4:1 (Niko Biokšić 2, David Pavlović, Zvonimir Sesar/ Marko Ćosić), dok je u drugom susretu "Treća osnovna škola" poražena u srazu s O.Š. "Ilija Jakovljević" 0:5 (Filip Šakota 2, Ivano Ante Ćosić, Roko Raguž, Filip Milićević)

Kopirati
Drag cursor here to close