Turnir polako ulazi u završnicu

HVIDRA 2021: Dosta uzbuđenja u osmini finala

"Caffe bar Dante - Grude", "Krešimir Bandić Keta" te "Katarina d.o.o." su momčadi koje će i dalje ljubitelji malog nogometa gledati u dvorani na Bijelom brijegu u sklopu Hvidrinog Božićnog turnira.
Sport / Ostali sportovi | 08. 12. 2021. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo je "Caffe bar Dante - Grude" prošao među najboljih eliminiravši momčad PBR OS BiH i to tek nakon izvođenja penala. U regularnom dijelu naravno nije bilo pobjednika, postignuto je šest golova. Strijelci za Gruđane bili su Stipe Mikulić te dva puta Andrija Bošnjak, dok su s druge strane pogađali Srđan Drašković, Miljan Gutić i Nebojša Čorović. Lutrija penala je otišla na stranu momčadi iz Gruda 7:6.

Momčad od koje se očekuje jako puno na ovom turniru "Krešimir Bandić Keta" je opravdala očekivanja u dvoboju koji nije bio ništa manje zanimljiv od prethodnog. Ivan Peko te po dva puta Vice Božić i Josip Bošković su golovima kreirali trijumf svoje momčadi nad gostima iz Metkovića "Uma Metković Volarević" 5:3. Strijelci za poražene su bili Božo Medić, Marko Puljić i Frane Jurković.

U trećem susretu večeri sastali su se "Katarina d.o.o". i MNK Crni put Metković. Utakmica je bila bez pogodaka sve do 24. minute, a nakon toga su igrači Katarine postigli tri pogotka. Dva puta je to učinio Mihovil Džeba te jednom Marko Cvitanović. Večer ranije je "Dostava pizze Speedy Gonzales" svladala "Interagent Mostar" rezultatom 4:2. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su Darko Raguž, Ante Mušan te dva puta Emrah Sarić. Za Interagent su zabijali Ivan Kolobarić i Miro Pušić.

Kopirati
Drag cursor here to close